Koop voor je Audi eenvoudig een trekhaak via trekhaakofferte.nl

Ben je op zoek naar een trekhaak voor jouw Audi? Trekhaakofferte.nl levert voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Audi kunt trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen trekhaak monteren                   

Snelle levering, topkwaliteit en veilige montage via Trekhaakofferte.nl

Bij moderne auto's kun je het monteren van een trekhaak maar beter aan een professional overlaten. Die weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Audi zijn. Naast de veiligheid van professionele montage, behoudt je tevens je carrosseriegarantie! Uiteraard zorgen onze montagepartners ook voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos.

We monteren een trekhaak voor veel Audi modellen. Bijvoorbeeld voor de Audi A3 en Audi A4.

Kiezen uit welke soorten trekhaken

Koop je bij trekhaakofferte.nl, dan heb je de zekerheid van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren verschillende soorten trekhaken voor aantrekkelijke prijzen. Het is aan jouzelf wat het beste is voor jouw Audi. In ons ruime assortiment vind je:

Afspraak maken

 

Tip: Voor veel hybride en elektrische auto's bestaan speciale trekhaken voor het monteren van een fietsendrager. Deze hebben een aangepaste vorm van de kogel waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

Welke kabelset kiezen voor jouw Audi?

Om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten wordt elke trekhaak geleverd met een stekkerdoos . De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Audi. Hierdoor is hij snel en veilig te monteren, waardoor je wel bespaart op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid!

Net als bij trekhaken zijn er ook verschillende kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Audi leveren:

Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos leverbaar:

Tip: Met een adapter kun je eenvoudig aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos aansluiten op je voertuig. Bestel 'm gelijk mee voor je Audi. Dat is wel zo makkelijk en veilig!