Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Koop voor je Audi eenvoudig een trekhaak via trekhaakofferte.nl

Ben je op zoek naar een trekhaak voor jouw Audi? Trekhaakofferte.nl levert voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Audi kunt trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Snelle levering, topkwaliteit en veilige montage via Trekhaakofferte.nl

Bij moderne auto's kun je het monteren van een trekhaak maar beter aan een professional overlaten. Die weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Audi zijn. Naast de veiligheid van professionele montage, behoudt je tevens je carrosseriegarantie! Uiteraard zorgen onze montagepartners ook voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos.

We monteren een trekhaak voor veel Audi modellen. Zoals:

 

Kiezen uit welke soorten trekhaken

Koop je bij trekhaakofferte.nl, dan heb je de zekerheid van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren verschillende soorten trekhaken voor aantrekkelijke prijzen. Het is aan jouzelf wat het beste is voor jouw Audi. In ons ruime assortiment vind je:

Prijs berekenen

 

Tip: Voor veel hybride en elektrische auto's bestaan speciale trekhaken voor het monteren van een fietsendrager. Deze hebben een aangepaste vorm van de kogel waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

 

Welke kabelset kiezen voor jouw Audi?

Om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten wordt elke trekhaak geleverd met een stekkerdoos . De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Audi. Hierdoor is hij snel en veilig te monteren, waardoor je wel bespaart op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid!

Net als bij trekhaken zijn er ook verschillende kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Audi leveren:

 

Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos leverbaar:

  • 13-polig Jeager: de beste oplossing voor moderne auto's. Deze stekkerdoos is herkenbaar aan de identieke pinnetjes (ook wel pennen of polen) en een banjonetmontage voor de stekker. Je sluit er niet alleen de verkeersverlichting van de aanhanger mee aan, maar ook voorzieningen zoals de accu of koelkast in een caravan.
  • 13-polig Multicon/West: deze aansluiting heeft zeven grote polen en een tweede krans van kleinere polen. Hoewel er ook 'ouderwetse' 7-polige stekkers op aangesloten kunnen worden, is de Multicon/West stekkerdoos niet zo populair meer.
  • 7-polig: wil je alleen basisfuncties kunnen voeden, dan is een 7-polige aansluiting voldoende. Extra mogelijkheden, zoals een constante stroomdraad of een achteruitrijlicht kun je hiermee aansluiten.
  •  

    Tip: Met een adapter kun je eenvoudig aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos aansluiten op je voertuig. Bestel 'm gelijk mee voor je Audi. Dat is wel zo makkelijk en veilig!

    Prijs berekenen