Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Audi A3 inclusief montage

Of je nu met de caravan op vakantie wilt of dat je graag je fietsen meeneemt met de auto; een trekhaak op je Audi A3 is geen overbodige luxe! Bovendien is de montage van een trekhaak snel en eenvoudig, zodat je in een mum van tijd de weg weer op kunt.

Prijs berekenen

 

Welke soorten trekhaken passen er op een Audi A3?

Als je precies wilt weten welke trekhaken er op jouw Audi A3 passen, vul je je kenteken in op onze website. Het hangt namelijk van de leeftijd van je auto af welke trekhaken er precies op passen. Kies je favoriet en boek direct een afspraak voor de montage ervan.

 

Kogeldruk trekhaak Audi A3

De maximale kogeldruk voor jouw Audi A3 is afhankelijk van het model. Controleer altijd vooraf wat de maximale kogeldruk is van jouw auto en houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Audi A3

Het hangt af van de leeftijd van je auto en het type trekhaak hoeveel je kwijt bent voor de montage ervan. Als je precies wilt weten hoeveel het je kost om een trekhaak op je Audi A3 te laten monteren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Audi A3?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak op je Audi A3 te monteren, maar dit raden we je niet aan. Als je geen professional bent, bestaat de kans dat je je auto en de trekhaak beschadigt. Laat deze klus daarom altijd door een erkende garage uitvoeren.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Audi A3?

Na het kiezen van je trekhaak, heb je de optie om extra toebehoren te selecteren die handig kunnen zijn in combinatie met een trekhaak. Kijk bijvoorbeeld eens naar een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers. Heb je vervangend vervoer nodig voor de dag dat je auto bij de garage staat? Ook dat behoort tot de opties!

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Audi A3 via trekhaakofferte.nl?

Als je via Trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak, weet je zeker dat je goed zit! We werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit en onze erkende garages zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gemonteerd wordt. Ook als je geen Audi A3 hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de trekhaken voor alle automerken en kies je favoriet!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Audi A3

Het maken van een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Audi A3 is heel eenvoudig! Selecteer eerst de trekhaak die je graag wilt hebben. Kies vervolgens je favoriete garage en plan eenvoudig een afspraak in. We streven ernaar dat je zo snel mogelijk terecht kunt op een locatie naar keuze, zodat je weer snel op pad kunt met je Audi A3!

Prijs berekenen