Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Audi A4 inclusief montage

De Audi A4 is een fijne familie auto. De auto is van zichzelf al erg ruim en ziet er ook nog eens sportief uit. Wist je dat je met een trekhaak je Audi A4 nog veel veelzijdiger maakt? Hierdoor creëer je nog veel meer opbergmogelijkheden. Ook als je op vakantie wil met de caravan mag een trekhaak natuurlijk niet ontbreken.

Prijs berekenen

 

Audi A4 trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak is een eenvoudige en snelle klus, maar brengt een wereld van verschil met zich mee. Of je nu een aanhangwagen mee wilt nemen of dat je graag je fietsen meeneemt; een trekhaak biedt je alle mogelijkheden die je je wenst. Via trekhaakofferte.nl maak je makkelijk een afspraak bij een van de erkende garages bij jou in de buurt.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Audi A4?

Het ligt vooral aan de leeftijd van je auto welke trekhaken er op de Audi A4 passen. Wil je precies weten uit welke trekhaken je kunt kiezen? Vul op onze website je kenteken in en zie direct de hele lijst met passende trekhaken voor jouw Audi A4.

 

Kogeldruk trekhaak Audi A4

De kogeldruk van een Audi A4 is ongeveer 75 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Audi A4

Hoeveel je kwijt bent voor het monteren van een trekhaak op je Audi A4 hangt af van een aantal factoren. Het type trekhaak en de leeftijd van je auto spelen een belangrijke rol hierin. Precies weten hoeveel het monteren van een trekhaak op je Audi A4 je gaat kosten? Ontvang direct een offerte.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Audi A4?

In principe is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het monteren van een trekhaak op je Audi A4. We raden dit echter niet aan. Als je geen professional bent, bestaat de kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt. Laat je trekhaak daarom altijd monteren door een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Audi A4?

Wist je dat je bij trekhaakofferte.nl extra accessoires en toebehoren kunt kiezen? Als je een trekhaak op je auto laat monteren, zijn er een aantal accessoires onmisbaar. Denk aan een fietsendrager, een witte kentekenplaat en verloopstekkers. Ook vervangend vervoer voor de dag dat je auto bij de garage staat behoort tot de opties.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Audi A4 via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het laten monteren van een trekhaak ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit die op een veilige manier gemonteerd wordt. Ook heb je de optie om alle garages bij je in de buurt te vergelijken. Heb je geen Audi A4, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto laten monteren? Bekijk op onze website een overzicht van trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Audi A4

Het maken van een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je Audi A4 is heel eenvoudig. Vul je kenteken in, selecteer de trekhaak van je keuze, kies een locatie bij jou in de buurt en kies een datum! Zo kun je snel de weg weer op.

Prijs berekenen