Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Audi A6 inclusief montage

Een stoere, sportieve en uiterst stijlvolle auto; dat is de Audi A6. Deze ruime gezinsauto geeft je heel veel mogelijkheden. Met een trekhaak op je auto, maak je hem nog veelzijdiger dan hij al is. Of je nu met de caravan naar het zuiden trekt of dat je je fiets meeneemt op vakantie; een trekhaak geeft je al deze mogelijkheden!

Prijs berekenen

 

Audi A6 trekhaak monteren

Er zijn heel veel redenen waarom een trekhaak op je Audi A6 de perfecte aanvulling van je auto is. Het monteren van een trekhaak is een relatief eenvoudig klusje en wordt door onze garages professioneel uitgevoerd. Vergelijk op onze site alles garages om er zeker van te zijn dat je je auto naar je favoriete garage brengt. Vaak kun je al heel snel terecht voor het laten monteren van een trekhaak op je Audi A6.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Audi A6

Het ligt vooral aan de leeftijd van je Audi A6 welke trekhaken erop passen. Als je precies wilt weten welke trekhaken er op je auto passen, vul dan je kenteken in op onze website. Er verschijnt dan een lijst met trekhaken waar je uit kunt kiezen!

 

Kogeldruk trekhaak Audi A6

De maximale kogeldruk voor de Audi A6 is 90 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Audi A6

Hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Audi A6 hangt af van een aantal factoren. Zo spelen de leeftijd van je auto en het type trekhaak dat je gekozen hebt een belangrijke rol. Vraag vrijblijvend een offerte aan als je precies wilt weten hoeveel het je kost om een trekhaak te laten monteren.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Audi A6?

In principe is het mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Audi A6, maar we raden dit niet aan. Als je niet goed weet hoe je dit doet, bestaat de kans dat je de auto en de trekhaak beschadigt. Laat daarom altijd je trekhaak monteren bij een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Audi A6?

Naast het uitkiezen van een trekhaak, kun je ook nog extra toebehoren kiezen. Denk aan accessoires als een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers die allemaal handig zijn als je ook een trekhaak hebt. Heb je vervangend vervoer nodig voor de dag dat je auto bij de garage staat? Dat kun je ook in deze stap aangeven.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Audi A6 via trekhaakofferte.nl?

Bij Trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor het laten monteren van je trekhaak. We zorgen ervoor dat de trekhaak op de veilige en juiste manier gemonteerd wordt bij een van onze erkende garages. Daarbij werken we uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit en zorgen we ervoor dat je snel terecht kunt. Ook als je geen Audi A6 hebt, kun je bij ons terecht voor een trekhaak. Bekijk op onze website trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Audi A6

Het maken van een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Audi A6 is heel eenvoudig. Als eerste kies je een trekhaak uit. Vervolgens vergelijk je garages en kies je een locatie bij jou in de buurt. Wij doen de rest, zodat je weer snel de weg op kunt!

Prijs berekenen