Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Audi Q3 inclusief montage

De Audi Q3 biedt je heel veel mogelijkheden. Het robuuste model is van alle markten thuis en brengt jou en je gezin waar jullie zijn moeten. Wist je dat je je Audi Q3 nog veelzijdiger maakt met een trekhaak? Of je nu een aanhangwagen wilt trekken of je fiets meeneemt op vakantie; met een trekhaak kan je veel meer doen met je auto!

Prijs berekenen

 

Audi Q3 trekhaak monteren

Een trekhaak monteren is niet zo’n lastige klus, maar zorgt wel voor heel veel extra mogelijkheden. Als je van plan bent om langere afstanden af te gaan leggen met je Audi Q3, is het geen overbodige luxe om te investeren in een trekhaak.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Audi Q3?

Wil je graag weten welke trekhaken er op jouw Audi Q3 passen? Vul dan je kenteken in op onze website. Zo zie je direct welke trekhaken er op jouw Audi Q3 gemonteerd kunnen worden. Dit hangt vooral af van de leeftijd van je auto.

 

Kogeldruk trekhaak Audi Q3

De maximale kogeldruk voor de Audi Q3 is 75 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Audi Q3

Wil je van tevoren weten hoeveel het je gaat kosten om een trekhaak op je Audi Q3 te laten monteren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Het verschilt namelijk per auto hoeveel je kwijt bent voor de montage van een trekhaak. Dit hangt af van de leeftijd van je auto en het type trekhaak dat je gekozen hebt.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Audi Q3

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan en een trekhaak te monteren op je Audi Q3, maar dit raden we niet aan. Het proces is namelijk vrij ingewikkeld en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de trekhaak stevig vast zit. Laat deze klus daarom altijd uitvoeren door een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Audi Q3?

Naast het uitkiezen van een trekhaak, kun je ook nog extra toebehoren kiezen. Denk aan accessoires als een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers die allemaal handig zijn als je ook een trekhaak hebt. Heb je vervangend vervoer nodig voor de dag dat je auto bij de garage staat? Dat kun je ook in deze stap aangeven.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Audi Q3 via trekhaakofferte.nl?

Bij Trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor het laten monteren van je trekhaak. We zorgen ervoor dat de trekhaak op de veilige en juiste manier gemonteerd wordt bij een van onze erkende garages. Daarbij werken we uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit en zorgen we ervoor dat je snel terecht kunt. Ook als je geen Audi Q3 hebt, kun je bij ons terecht voor een trekhaak. Bekijk op onze website trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Audi Q3

Het maken van een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Audi Q3 is heel eenvoudig. Als eerste kies je een trekhaak uit. Vervolgens vergelijk je garages en kies je een locatie bij jou in de buurt. Wij doen de rest, zodat je weer snel de weg op kunt!

Prijs berekenen