Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor je BMW via trekhaakofferte.nl

Trekhaak voor je BMW? Wij bieden voor vrijwel alle BMW modellen een passende trekhaak. Bereken de prijs. Je kunt dan een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken. Daarnaast kan je met een trekhaak ook een fietsendrager monteren. Kortom, met een trekhaak vergroot je de gebruiksmogelijkheden van je BMW enorm! Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Een trekhaak voor je BMW van trekhaakofferte.nl: handig in gebruik, professioneel gemonteerd en veilig op weg!

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken voor jouw BMW. Bij moderne auto’s is de montage van een trekhaak werk voor professionals. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw BMW moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van BMW. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen.

 

Voor de meeste BMW automodellen bieden wij een trekhaak. Bijvoorbeeld voor de BMW 1 serie, BMW 3 serie, BMW 5 serie, BMW X1 en BMW X3.

 

Altijd een Trekhaak montagepartner in de buurt voor jouw BMW

Onze trekhaak montagepartners zijn professionals die precies weten op welke punten de trekhaak aan jouw BMW 3 serie moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van je BMW 3 serie. Vul je kenteken in en maak nu een afspraak voor de montage van een trekhaak voor je BMW 3 serie bij een van de montagepartners in de buurt.

Uit welke trekhaken kan ik kiezen?

Bij trekhaakofferte.nl ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren trekhaken in verschillende soorten en prijzen. De keuze is aan jou welke trekhaak je kiest voor jouw BMW. In ons ruime assortiment vind je een:

Prijs berekenen

 

BMW standaard en modelspecifieke kabelsets

 

7-polige of 13-polige kabelset voor mijn BMW 3 serie?

wil je alleen basisfuncties kunnen voeden, dan is een 7-polige aansluiting voldoende. Extra mogelijkheden, zoals een constante stroomdraad of een achteruitrijlicht kun je hiermee aansluiten.

 

Tip: Heb je een elektrische of een hybride BMW die geen aanhanger mag trekken? Soms kunnen wij dan toch een oplossing voor je bieden. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.