Trekhaak monteren voor je BMW via trekhaakofferte.nl

Trekhaak voor je BMW? Wij bieden voor vrijwel alle BMW modellen een passende trekhaak. Bereken de prijs. Je kunt dan een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken. Daarnaast kan je met een trekhaak ook een fietsendrager monteren. Kortom, met een trekhaak vergroot je de gebruiksmogelijkheden van je BMW enorm! Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen trekhaak monteren

Een trekhaak van trekhaakofferte.nl: handig in gebruik, professioneel gemonteerd en veilig op weg!

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken voor jouw BMW. Bij moderne auto’s is de montage van een trekhaak werk voor professionals. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw BMW moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van BMW. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen.

Er zijn voor de auto’s van BMW verschillende soorten trekhaak leverbaar. Afhankelijk van het model en de beschikbaarheid kun je kiezen uit:

Tip: Heb je een elektrische of een hybride auto die geen aanhanger mag trekken? Soms is er toch een trekhaak beschikbaar. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

De juiste kabelset voor jouw BMW

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Vaak is een kabelset specifiek gemaakt. In dit geval voor jouw BMW. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

Afspraak maken

De kabelsets worden geleverd met een stekkerdoos. Daarmee sluit je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op je BMW. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

Tip: Maak de montage nog gemakkelijker en veiliger: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kun je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je BMW.