Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak BMW 5 serie inclusief montage

Maak van je grote middenklasse auto een echte alleskunner met een trekhaak. Voor extra ruimte, het trekken van een caravan of het meenemen van je fietsen; een trekhaak op je auto maakt er een veelzijdige wagen van. Ga je graag op vakantie met je BMW 5 serie? Dan mag een trekhaak zeker niet ontbreken. De montage ervan is snel en eenvoudig, zodat je snel weer de weg op kunt!

Prijs berekenen

 

BMW 5 serie trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak op je BMW 5 serie is een relatief eenvoudige klus en een hele nuttige toevoeging op je auto. Via Trekhaakofferte.nl maak je snel en makkelijk een afspraak voor het monteren van een trekhaak op jouw BMW 5 serie. Op onze site vergelijk je alle garages bij jou in de buurt zodat je er zeker van bent dat je je auto naar jouw favoriete garage brengt!

 

Welke soorten trekhaken passen er op de BMW 5 serie?

Er zijn verschillende trekhaken die passen op de BMW 5 serie. Welke trekhaak precies op jouw auto past, hangt af van de leeftijd van je BMW. Op onze website vind je een overzicht van alle trekhaken die passen op jouw type en model auto.

 

Kogeldruk trekhaak BMW 5 serie

De kogeldruk van een BMW 5 serie ligt tussen de 50 en 60kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn BMW 5 serie?

Het is zeker mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je BMW 5 serie, maar dit is niet zonder risico’s. Als je niet precies weet hoe je een trekhaak moet monteren, is er een grote kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt. Maak daarom altijd een afspraak bij een professionele garage bij jou in de buurt voor het monteren van een trekhaak. Dan weet je zeker dat hij op de juiste manier gemonteerd is!

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je BMW 5 serie?

Als je een trekhaak laat monteren, heb je de optie om direct extra accessoires toe te voegen. Denk hierbij aan vervangend vervoer in de tijd dat jouw auto bij de garage staat. Ook een witte kentekenplaat, een fietsendrager en verloopstekkers behoren tot de opties. Door de toebehoren ben je verzekerd van een trekhaak die echt goed bij jouw auto past.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je BMW 5 serie via Trekhaakofferte.nl?

Iedereen die via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak op een BMW 5 serie is verzekerd van de beste service en kwaliteit. De trekhaak wordt altijd op de juiste en veilige manier gemonteerd waardoor je je er geen zorgen over hoeft te maken. Heb je geen BMW 5 serie, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto laten monteren? Bekijk op onze website trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je BMW 5 serie

Maak snel en eenvoudig een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je BMW 5 serie via trekhaakofferte.nl. Wanneer je je kenteken invult op onze website zie je direct welke trekhaken er op jouw auto passen. Kies je favoriet en maak een afspraak bij een locatie bij jou in de buurt.

Prijs berekenen