Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Citroën C1 inclusief montage

Door een trekhaak op je Citroën C1 te laten monteren, geef je je compacte auto een mooie upgrade. Veel ruimte heb je natuurlijk niet in een Citroën C1. Daarom is het een goede keuze om een trekhaak op je auto te laten monteren. Een aanhangwagen mag je niet meeslepen met je Citroën C1, maar de trekhaak mag wel gebruikt worden als fietsendrager! Ga je graag een dagje op pad en wil je je fiets meenemen? Dan is een trekhaak een goede optie, ook als je maar een kleine auto hebt. Bovendien is de montage snel en eenvoudig, zodat je in een mum van tijd de weg op kunt.

Prijs berekenen

 

Citroën C1 trekhaak monteren

Het monteren van de trekhaak vaak een klusje waar mensen erg tegenop kijken. Gelukkig is het installeren van een trekhaak op een Citroën C1 geen hele lastige handeling. De meeste trekhaken worden geleverd met gedetailleerde instructies en het hele proces kan meestal in een middag worden voltooid. Wil je het liever niet zelf doen? Veel lokale garages monteren de trekhaak voor je zodat je het zelf niet hoeft te doen! Via trekhaakofferte.nl maak je snel en makkelijk een afspraak voor het monteren van een trekhaak op de Citroën C1!

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Citroën C1?

Welke trekhaken er op jouw Citroën C1 passen, hangt af van een aantal factoren. Denk aan de leeftijd van je auto en welk type auto je hebt. Wil je precies weten uit welke trekhaken je kunt kiezen? Bekijk op Trekhaakofferte.nl welke trekhaken passend zijn voor de Citroën C1.

 

Kogeldruk trekhaak Citroën C1

Een Citroën C1 is natuurlijk geen grote sterke auto. Daarom mag de trekhaak op een Citroën C1 alleen gebruikt worden om fietsen te dragen. Voor dit doeleinde is de kogeldruk 60kg. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan. Meer informatie over de kogeldruk.

 

Wat zijn de kosten van trekhaak montage voor de Citroën C1?

De kosten voor het monteren van een trekhaak op de Citroën C1 hangen af van een aantal factoren. Zo spelen de leeftijd van je auto, het type trekhaak en de aanschaf van eventuele accessoires een rol bij het totale kostenplaatje van het laten monteren van een trekhaak. Wil je graag weten hoeveel je kwijt bent om een trekhaak te laten monteren op je Citroën C1? Ontvang direct een offerte voor een prijsschatting!

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Citroën C1?

Bij het uitzoeken van een trekhaak heb je de optie om extra accessoires te selecteren. Denk bijvoorbeeld aan vervangend vervoer voor de tijd dat jouw auto bij de garage staat, een witte kentekenplaat, verloopstekkers en fietsendragers. Kies de verschillende toebehoren om de trekhaak helemaal passend te maken voor jouw Citroën C1.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Citroën C1 via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak op je Citroën C1, ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit. Ook wordt de trekhaak op een veilige en juiste manier op je auto bevestigd. Vergelijk op onze website alle garages en kies jouw favoriet! Heb je geen Citroën C1, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? Op onze site vind je trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor trekhaak montage op je Citroën C1!

Maak vandaag nog een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je Citroën C1; het is heel snel en eenvoudig. Vul je kenteken in op onze website en kies de trekhaak die je graag op je auto wilt. Kies een garage op een locatie bij jou in de buurt en maak een afspraak bij een van onze betrouwbare garages!

Prijs berekenen