Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Citroën C3 inclusief montage

Door een trekhaak op je Citroën C3 te laten monteren, maak je van je auto een hele veelzijdige wagen. Neem meer mee op vakantie of ga op reis met de caravan. Een trekhaak op je auto biedt veel mogelijkheden. Bovendien is de montage snel en eenvoudig, zodat je in een mum van tijd de weg op kunt.

Prijs berekenen

 

Citroën C3 trekhaak monteren

Zeker als je van plan bent om met je Citroën C3 lange ritten te maken, wil je waarschijnlijk investeren in een trekhaak. Nu is het monteren van de trekhaak vaak een klusje waar mensen erg tegenop kijken. Gelukkig is het installeren van een trekhaak op een Citroën C3 relatief eenvoudig. De meeste trekhaken worden geleverd met gedetailleerde instructies en het hele proces kan meestal in een middag worden voltooid. Wil je het liever niet zelf doen? Veel lokale garages monteren de trekhaak voor je zodat je het zelf niet hoeft te doen! Via Trekhaakofferte.nl maak je snel en makkelijk een afspraak voor het monteren van een trekhaak op de Citroën C3!

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Citroën C3?

Welke trekhaken er op jouw Citroën C3 passen, hangt af van een aantal factoren. Zo spelen de leeftijd en het type auto een grote rol hierin. Wil je precies weten uit welke trekhaken je kunt kiezen? Bekijk op Trekhaakofferte.nl welke trekhaken passend zijn voor de Citroën C3.

 

Kogeldruk trekhaak Citroën C3

De Citroën C3 komt in verschillende uitvoeringen. Dat betekent dat elk type een eigen kogeldruk heeft. De benzineauto's tussen 68 en 82 pk hebben een kogeldruk van maximaal 26kg. De benzineauto's tot 100pk hebben een kogeldruk van maximaal 32 kg. Ook dieselauto’s tussen 75 en 100 pk hebben een maximale kogeldruk van 32 kg. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

Wat zijn de kosten van trekhaak montage voor de Citroën C3?

De kosten voor het monteren van een trekhaak op de Citroën C3 hangen af van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de leeftijd van je auto, het type trekhaak en de gekozen accessoires. Wil je graag weten hoeveel je kwijt bent om een trekhaak te laten monteren op je Citroën C3? Ontvang direct een offerte voor een prijsschatting!

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Citroën C3?

Wist je dat je ook extra accessoires voor een trekhaak kunt selecteren? Wanneer je een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak op je Citroën C3, kun je verschillende toebehoren kiezen die goed passen bij de trekhaak en de Citroën C3! Wil je bijvoorbeeld vervangend vervoer voor de tijd dat jouw auto bij de garage staat? Dat kan! Ook een witte kentekenplaat, verloopstekkers en fietsendragers zijn extra opties die je kunt kiezen. Zo ben je altijd verzekerd van de trekhaak die echt goed bij jouw auto past.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Citroën C3 via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak op je Citroën C3 ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit. Je kunt alle garages bij jou in de buurt vergelijken zodat je altijd je auto bij jouw favoriete garage kunt brengen. De trekhaak wordt gegarandeerd op een veilige en juiste manier geïnstalleerd! Heb je geen Citroën C3, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto laten monteren? Op onze website vind je trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor trekhaak montage op je Citroën C3!

Een afspraak maken voor het monteren van een trekhaak op je Citroën C3 is heel snel en eenvoudig. Vul je kenteken in op onze website en kies de trekhaak die je graag op je auto wilt. Kies een garage op een locatie bij jou in de buurt en maak een afspraak bij een van onze betrouwbare garages!

Prijs berekenen