Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor jouw Fiat? Trekhaakofferte.nl

Ben je op zoek naar een trekhaak voor jouw Fiat? Trekhaakofferte.nl heeft voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Fiat kunt trekken. Een trekhaak is ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

 

Trekhaakofferte.nl: Snel een afspraak voor trekhaakmontage

Het monteren van een trekhaak bij moderne auto's kun je maar beter aan een professional overlaten. Die weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Fiat zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van jou en de andere mensen op de weg, je behoudt ook nog eens je carrosseriegarantie! Natuurlijk kan je ook bij onze montagepartners terecht voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos.

We monteren een trekhaak voor bijna alle Fiat modellen. Bijvoorbeeld voor de Fiat Panda, Fiat Punto & Fiat 500.

 

Welke soorten trekhaken kan ik kiezen?

Koop je Trekhaak bij Trekhaakofferte.nl, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren trekhaken in verschillende soorten en prijzen. Aan jou de keuze welke trekhaak je kiest voor jouw Fiat. In ons ruime assortiment vind je een:

 

Tip: Wist je dat er voor veel hybride en elektrische auto's ook trekhaken bestaan speciaal voor het monteren van een fietsendrager? Deze trekhaken hebben een aangepaste vorm van de kogel waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

 

De juiste kabelset kiezen voor jouw Fiat

Elke trekhaak wordt geleverd met een stekkerdoos om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten. De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Fiat en daardoor snel en veilig te monteren. Hierdoor bespaar je op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid!

Net als bij trekhaken zijn er ook verschillende kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Fiat leveren:

 

Je kan kiezen uit drie verschillende soorten stekkerdoos. Dit is leverbaar:

Tip: Met een adapter kun je eenvoudig aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos aansluiten op je Fiat. Bestel 'm gelijk mee, wel zo makkelijk en veilig!

 

Prijs berekenen