Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Fiat Punto inclusief montage

De Fiat Punto is een zeer geliefde en betrouwbare auto. Het is alleen niet de grootste auto waardoor een mogelijkheid tot extra opbergruimte soms wel fijn kan zijn! Denk daarom eens na over een trekhaak. Hiermee zorg je ervoor dat je altijd een optie hebt om meer spullen mee te nemen door bijvoorbeeld een aanhangwagen aan de trekhaak te koppelen.

Prijs berekenen

 

Fiat Punto trekhaak monteren

Het laten monteren van een trekhaak is een fluitje van een cent. Onze aangesloten erkende garages zorgen ervoor dat jouw trekhaak op de juiste manier gemonteerd wordt zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. Vergelijk via trekhaakofferte.nl eenvoudig alle garages bij jou in de buurt en kies de garage waar jij je Fiat Punto heen wilt brengen voor het monteren van een trekhaak.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Fiat Punto?

Er zijn een aantal verschillende trekhaken die op de Fiat Punto passen. Vul je kenteken in op trekhaakofferte.nl en zie direct welke trekhaken er op jouw Fiat Punto passen. Kies je favoriete trekhaak en laat deze monteren door een van onze garages.

 

Kogeldruk trekhaak Fiat Punto

De kogeldruk van een Fiat Punto is ongeveer 60kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Fiat Punto

De kosten voor het laten monteren van een trekhaak op een Fiat Punto hangen als eerste af van het type trekhaak. Ook de leeftijd van je auto speelt hier een rol in. Wil je graag van tevoren weten wat je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Fiat Punto? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze site.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Fiat Punto?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Fiat Punto. Dit raden wij echter sterk af. Als je niet goed weet hoe je een trekhaak moet monteren, bestaat de kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Fiat Punto?

Wanneer je je favoriete trekhaak uitgekozen hebt, heb je optie om nog extra toebehoren te selecteren. Denk bijvoorbeeld aan een witte kentekenplaat, verloopstekkers, een fietsendrager en vervangend vervoer voor de dag dat je Fiat Punto bij de garage staat.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Fiat Punto via trekhaakofferte.nl?

Wij zorgen ervoor dat de door jou gekozen trekhaak altijd op een veilige manier gemonteerd wordt. We werken daarbij uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit. Vergelijk alle garages bij jou in de buurt en kies je favoriet. Heb je geen Fiat Punto, maar wil je wel graag een trekhaak laten monteren op je auto? Op onze website vind je een overzicht van alle trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Fiat Punto

Wanneer je graag een trekhaak op je Fiat Punto laat monteren, ben je bij trekhaakofferte.nl aan het juiste adres. Kies je favoriete trekhaak, vergelijk garages en maak een afspraak bij een garage op een locatie naar keuze.

Prijs berekenen