Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor je Ford via trekhaakofferte.nl

Wil je een trekhaak monteren voor je Ford? Trekhaakofferte.nl biedt voor vrijwel alle Ford modellen een passende trekhaak. Hiermee kan je dan een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken en dit is ook geschikt voor een fietsendrager. Dit geeft je de vrijheid en extra mogelijkheden voor je Ford. Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Een trekhaak van trekhaakofferte.nl: handig in gebruik, professioneel gemonteerd en veilig op weg!

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken voor jouw Ford. Bij moderne auto’s is de montage van een trekhaak werk voor professionals. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw Ford moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van Ford. Trekhaakmontage is een specialisme. Daarom adviseren wij altijd om de montage te laten uitvoeren door 1 van de aangesloten montagepartners.

Wij monteren een trekhaak voor bijna alle Ford modellen. Bijvoorbeeld voor de Ford Focus, Ford Kuga, Ford Fiesta, Ford S-Max, Ford Ka en Ford C-max.

 

Er zijn verschillende soorten trekhaken leverbaar. Afhankelijk van jouw Ford model en de beschikbaarheid kan je kiezen uit:

Tip: Heb je een elektrische of een hybride auto die geen aanhanger mag trekken? Soms is er toch een trekhaak beschikbaar. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

De juiste kabelset voor jouw Ford

Als je een trekhaak aanschaft dan hoort hier ook een kabelset bij. Dit is voor de aanhangerverlichting. Zo'n kabelset is vaak specifiek gemaakt voor jouw Ford. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

Prijs berekenen

De kabelsets worden geleverd met een stekkerdoos. Daarmee sluit je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op je Ford. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

Tip: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kun je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je Ford. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!