Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Ford Focus inclusief montage

De Ford Focus is vrij robuuste auto en daarom erg veelzijdig. Het model is doorgaans erg zuinig en perfect als alledaagse auto. Wist je dat je je Ford Focus nog veel meer opties kunt geven door er een trekhaak op te laten monteren? Zo zorg je voor veel meer opbergruimte als je dat nodig hebt. Of je nu een aanhangwagen of je fiets mee wil nemen; met een trekhaak kan het!

Prijs berekenen

 

Ford Focus trekhaak monteren

Ben je van plan om langere afstanden af te leggen met je Ford Focus? Dan is het geen overbodige luxe om te investeren in een goede trekhaak. Zeker als je met je Ford op vakantie gaat, kan een trekhaak je veel extra opties bieden.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Ford Focus?

Het hangt af van de leeftijd van je Ford Focus welke trekhaken erop passen. Om snel te checken welke trekhaken geschikt zijn, kan je op onze website je kenteken invullen. Zo zie je direct een lijst met trekhaken die op jouw auto gemonteerd kunnen worden.

 

Kogeldruk trekhaak Ford Focus

De kogeldruk van een Ford Focus is 75 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Ford Focus

Hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Ford Focus hangt af van een aantal factoren. Zo spelen de leeftijd van je auto en het type trekhaak dat je gekozen hebt een belangrijke rol. Vraag vrijblijvend een offerte aan als je precies wilt weten hoeveel het je kost om een trekhaak te laten monteren op jouw auto.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Ford Focus?

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan en een trekhaak te monteren op je Ford Focus, maar dit raden we niet aan. Het proces is namelijk vrij ingewikkeld en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de trekhaak stevig vast zit. Laat deze klus daarom altijd uitvoeren door een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Ford Focus?

Na het kiezen van een trekhaak, heb je de optie om nog extra toebehoren te selecteren die handig zijn als je een trekhaak hebt. Denk bijvoorbeeld aan een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers. Heb je vervangend vervoer nodig voor de tijd dat je Ford Focus bij de garage staat? Ook dat behoort tot de opties!

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Ford Focus via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor het laten monteren van een trekhaak op je Ford Focus. Onze aangesloten garages werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit die ze op de juiste manier monteren. Ook als je geen Ford hebt, kun je bij ons terecht voor een trekhaak. We hebben namelijk trekhaken voor alle automerken! Bekijk ze op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Ford Focus

Het maken van een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Ford Focus is heel eenvoudig! Selecteer eerst de trekhaak die je graag wilt hebben. Kies vervolgens je favoriete garage en plan eenvoudig een afspraak in. We streven ernaar dat je zo snel mogelijk terecht kunt op een locatie naar keuze, zodat je weer snel op pad kunt met je Ford Focus!

 

Op zoek naar een trekhaak voor een andere Ford?

Prijs berekenen