Trekhaak Ford Ka inclusief montage

Het monteren van een trekhaak op een Ford Ka biedt extra veelzijdigheid en functionaliteit aan dit compacte voertuig. Met een trekhaak kun je gemakkelijk een fietsenrek of bagagerek bevestigen, waardoor je meteen flexibiliteit hebt bij het vervoeren van je lading.

Prijs berekenen

 

Ford Ka trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak op je Ford Ka is niet heel lastig, maar vereist wel wat specifieke kennis. Daarom is het raadzaam om dit over te laten aan een professionele monteur. Op die manier ben je er zeker van dat de trekhaak correct en veilig wordt geïnstalleerd, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je avonturen met de Ford Ka.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Ford Ka?

Welke trekhaken er op jouw Ford Ka passen, hangt af van een aantal factoren. Zo speelt de leeftijd van je auto een grote rol. Als je precies wilt weten uit welke trekhaken je kunt kiezen, vul dan je kenteken in op onze website. Dan zie je direct een lijst met trekhaken die op jouw Ford Ka gemonteerd kunnen worden.

 

Kogeldruk trekhaak Ford Ka

Een Ford Ka mag officieel geen aanhanger trekken. Uitsluitend een fietsenrek of bagagerek. De maximale kogeldruk van de Ford Ka is 60kg. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

Wat kost een trekhaak montage voor de Ford Ka?

De kosten voor het laten monteren van een trekhaak op je Ford Ka zijn afhankelijk van een aantal dingen. De leeftijd van je auto speelt bijvoorbeeld een grote rol. Maar ook het type trekhaak dat je gekozen hebt, speelt mee in de uiteindelijke prijs. Vul de gegevens van je auto in op onze website om te zien hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Ford Ka.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Ford Ka via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak op je Ford Ka ben je verzekerd van een uitstekende service. De professionele garages in ons netwerk doen er alles aan om op een zorgvuldige en veilige manier de trekhaak te monteren. Daarnaast heb je een ruime keuze uit trekhaken; zo is er altijd wel eentje die goed bij je past. En dat natuurlijk voor een scherpe prijs! Je kunt bij Trekhaakofferte.nl terecht voor trekhaken voor alle automerken. Dus ook als je geen Ford Ka hebt, ben je van harte welkom.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Ford Ka

Een afspraak maken voor het monteren van een trekhaak op je Ford Ka is heel snel en makkelijk. Vul je kenteken van de Ford Ka in op onze website en kies de trekhaak die je graag op je auto wilt laten monteren. Kies een garage op een locatie bij jou in de buurt en maak een afspraak bij een van onze betrouwbare garages! Zo kun je snel en veilig de weg weer op.

 

Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken