Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Golf 5 inclusief montage

Heb je een Golf 5 en ben je op zoek naar een manier om deze auto nog veelzijdiger te maken? Een trekhaak laten monteren op je Golf 5 is de oplossing! Of je nu met de caravan op vakantie gaat, graag meer opbergruimte creëert of je fietsen mee wilt nemen; met een trekhaak op je Golf 5 heb je veel meer mogelijkheden dan zonder trekhaak.

Prijs berekenen

 

Golf 5 trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak op je Golf 5 is een relatief eenvoudige en snelle klus. Een van onze aangesloten garages heeft het in een mum van tijd voor je gefixt zodat je snel weer de weg op kunt. Als je van plan bent om vaker langere afstanden af te leggen met je Golf 5, raden wij zeker aan om eens na te denken over een trekhaak.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Golf 5?

Er zijn een aantal verschillende soorten trekhaken die passen op jouw Golf 5. Vul je kenteken in op trekhaakofferte.nl en je ziet direct welke trekhaken er op jouw auto passen. Kies je favoriete trekhaak en maak direct een afspraak via trekhaakofferte.nl voor montage van jouw trekhaak.

 

Kogeldruk trekhaak Golf 5

De maximale kogeldruk van een Golf 5 is 50kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Golf 5

Hoeveel je kwijt bent voor het monteren van een trekhaak op je Golf 5 hangt af van een aantal verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type trekhaak dat je kiest. De ene trekhaak is duurder dan de ander! Vraag direct een offerte aan via onze website zodat je gelijk weet hoeveel je kwijt bent voor de montage van een trekhaak op jouw Golf 5.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Golf 5?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Golf 5, maar dat raden wij sterk af. Als je geen professional bent, is er een grote kans dat je de trekhaak niet op de juiste manier monteert wat voor onveilige situaties kan zorgen. Ook bestaat de kans dat je de trekhaak of je auto beschadigt als je niet precies weet hoe je een trekhaak moet monteren.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Golf 5?

Als je je favoriete trekhaak uitgekozen hebt, zijn er nog een aantal opties waar je uit kunt kiezen. Ben je van plan om je fietsen mee te nemen met de auto? Dan is een fietsendrager een handig accessoire. Ook een witte kentekenplaat, verloopstekkers en vervangend vervoer op de dag dat je auto bij de garage staat behoren tot de extra opties.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Golf 5 via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl ben je altijd aan het juiste adres voor het monteren van een trekhaak op je Golf 5. We zorgen ervoor dat je snel terecht kunt bij een van onze erkende garages. De trekhaak wordt altijd op de juiste manier gemonteerd en we werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit. Heb je geen Golf 5, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? Bekijk op onze website het aanbod aan trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Golf 5

Het maken van een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je Golf 5 is heel eenvoudig. Kies jouw favoriete trekhaak en geef de datum van jouw voorkeur op bij een garage op een locatie naar keuze! Zo is de klus snel geklaard.

Prijs berekenen