Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Kia inclusief montage

Of je nu met de caravan op vakantie wilt of dat je graag je fietsen meeneemt met de auto; een trekhaak op je Kia is geen overbodige luxe! Bovendien is de montage van een trekhaak snel en eenvoudig, zodat je in een mum van tijd de weg weer op kunt.

Prijs berekenen

 

Kia trekhaak monteren

Met een trekhaak geef je je Kia heel veel extra mogelijkheden. Zeker als je van plan bent om lange ritten te gaan maken, is een trekhaak erg handig. Via trekhaakofferte.nl vergelijk alle garages bij jou in de buurt en maak je snel en makkelijk een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Kia. Wij bieden voor bijna alle Kia modellen een trekhaakmontage oplossing. Zoals voor de Kia Niro, Kia Picanto, Kia Sportage, Kia Stonic, Kia Rio en Kia Ceed.

 

Welke soorten trekhaken passen er op een Kia?

Als je precies wilt weten welke trekhaken er op jouw Kia passen, vul je je kenteken in op onze website. Het hangt namelijk van de leeftijd van je auto af welke trekhaken er precies op passen. Kies je favoriet en boek direct een afspraak voor de montage ervan.

 

Kogeldruk trekhaak Kia

De maximale kogeldruk van de Kia is ongeveer 80 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor een Kia

Het hangt af van de leeftijd van je auto en het type trekhaak hoeveel je kwijt bent voor de montage ervan. Als je precies wilt weten hoeveel het je kost om een trekhaak op je Kia te laten monteren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Kia?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak op je Kia te monteren, maar dit raden we je niet aan. Als je geen professional bent, bestaat de kans dat je je auto en de trekhaak beschadigt. Laat deze klus daarom altijd door een erkende garage uitvoeren.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Kia?

Naast het uitkiezen van een trekhaak, kun je ook nog extra toebehoren kiezen. Denk aan accessoires als een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers die allemaal handig zijn als je ook een trekhaak hebt. Heb je vervangend vervoer nodig voor de dag dat je auto bij de garage staat? Dat kun je ook in deze stap aangeven.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Kia via trekhaakofferte.nl?

Als je via Trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het laten monteren van je trekhaak ben je verzekerd van trekhaken van topkwaliteit en een snelle service. Onze aangesloten garages zorgen ervoor dat jouw trekhaak met zorg gemonteerd wordt. Ook als je geen Kia hebt, kun je bij ons terecht. Bekijk op onze website trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Kia

Een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak is zo gemaakt. Vul je kenteken in op onze website, kies je favoriete trekhaak en maak een afspraak bij een garage op een locatie naar keuze. Door de snelle service rijd je zo weer op de weg!

Prijs berekenen