Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Kia Ceed inclusief montage

De Kia Ceed is een krachtige auto met een stijlvol design. Een echte gezinsauto! Maar wist je dat je de Kia Ceed veel veelzijdiger maakt met een trekhaak? Of je nu op vakantie gaat met de caravan of een aanhangwagen trekt; met een trekhaak heb je zoveel meer mogelijkheden!

Prijs berekenen

 

Kia Ceed trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak op je Kia Ceed is een relatief eenvoudige en snelle klus die onze garages graag voor je uitvoeren. Zeker als je van plan bent om langere afstanden af te gaan leggen met je Kia Ceed, is een trekhaak geen overbodige luxe. Kies een garage bij jou in de buurt en maak een afspraak via onze website.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Kia Ceed?

Welke soorten trekhaken er op je Kia Ceed passen, hangt vooral af van de leeftijd van je auto. Vul op onze website je kenteken in om direct te zien welke trekhaken er op jouw auto passen. Kies je favoriet en boek direct een afspraak voor de montage.

 

Kogeldruk trekhaak Kia Ceed

De maximale kogeldruk voor de Kia Ceed is 75 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Kia Ceed

Het hangt af van de leeftijd van je auto en het type trekhaak hoeveel je kwijt bent voor de montage ervan. Als je precies wilt weten hoeveel het je kost om een trekhaak op je Kia Ceed te laten monteren, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Kia Ceed?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak op je Kia Ceed te monteren, maar dit raden we je niet aan. Als je geen professional bent, bestaat de kans dat je je auto en de trekhaak beschadigt. Laat deze klus daarom altijd door een erkende garage uitvoeren.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Kia Ceed?

Na het kiezen van een trekhaak, heb je de optie om nog extra toebehoren te selecteren die handig zijn als je een trekhaak hebt. Denk bijvoorbeeld aan een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers. Heb je vervangend vervoer nodig voor de tijd dat je Kia Ceed bij de garage staat? Ook dat behoort tot de opties!

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Kia Ceed via trekhaakofferte.nl?

Bij Trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor een goede montage van je trekhaak. We werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit en onze garages zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gemonteerd wordt. Heb je geen Kia Ceed, maar wil je wel een trekhaak op je auto? Bekijk de trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Kia Ceed

Het maken van een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Audi A6 is heel eenvoudig. Als eerste kies je een trekhaak uit. Vervolgens vergelijk je garages en kies je een locatie bij jou in de buurt. Wij doen de rest, zodat je weer snel de weg op kunt!

Prijs berekenen