Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak KIA Sportage inclusief montage

Deze grote gezinsauto is ideaal voor iedereen die veel spullen mee wil nemen. Maar wist je dat je je KIA Sportage nog veel veelzijdiger maakt wanneer je er een trekhaak op laat monteren? Of je nu met een caravan op vakantie gaat of graag je fietsen meeneemt; een trekhaak zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheden hebt.

Prijs berekenen

 

KIA Sportage trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak op de KIA Sportage is snel en eenvoudig. Je maakt via trekhaakofferte.nl makkelijk een afspraak bij een garage in bij jou in de buurt voor het monteren van een trekhaak op je KIA Sportage. Vergelijk alle garages om er zeker van te zijn dat je je auto naar de garage van jouw voorkeur brengt!

 

Welke soorten trekhaken passen er op de KIA Sportage?

Het hangt af van de leeftijd van je KIA Sportage welke trekhaak er op jouw auto past. Op onze website kan je je kenteken invullen om direct te zien welke trekhaken passen op jouw KIA Sportage.

 

Kogeldruk trekhaak KIA Sportage

De kogeldruk van een KIA Sportage ligt rond de 75kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de KIA Sportage

De kosten van het laten monteren van een trekhaak hangen af van een aantal factoren. Zo spelen het type trekhaak en de leeftijd van je auto een belangrijke rol. Vraag op onze site een offerte aan zodat je direct weet hoeveel het monteren van een trekhaak op jouw KIA Sportage je gaat kosten!

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn KIA Sportage?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je KIA Sportage, maar dit is niet zonder risico’s. Zeker als je nog nooit een trekhaak gemonteerd hebt, is het verstandig om dit door een professionele garage te laten doen om schade aan je auto en de trekhaak te voorkomen.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je KIA Sportage?

Als je een trekhaak bestelt, kijk dan ook vooral eens naar de overige opties. Een witte kentekenplaat kan handig zijn, maar ook vervangend vervoer voor de dag dat je auto bij de garage staat behoort tot de opties. Als je van plan bent om je fietsen mee te nemen met je auto is een fietsendrager een handig accessoire. Deze kan je ook kiezen bij de overige opties.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je KIA Sportage via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl staan we voor service en kwaliteit. We leveren uitsluitend trekhaken van de beste kwaliteit en de garages monteren deze op de juiste en veilige manier op je auto. Heb je geen KIA Sportage, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? We hebben trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je KIA Sportage

Via onze site maak je snel en eenvoudig een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je KIA Sportage op een locatie bij jou in de buurt. Vul je kenteken in, kies je favoriete trekhaak en maak een afspraak!

Prijs berekenen