Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Kia Stonic inclusief montage

Of je nu op vakantie gaat, graag meer opbergruimte creëert of dat je je fietsen mee wilt nemen; een trekhaak biedt je al deze mogelijkheden! De Kia Stonic is een fijne gezinsauto die je nog veelzijdiger maakt met een trekhaak!

Prijs berekenen

 

Kia Stonic trekhaak monteren

Een trekhaak is geen overbodige luxe als je van plan bent om langere afstanden af te leggen met je Kia Stonic. Op vakantie met de caravan is nu geen probleem meer! Onze erkende garages zorgen ervoor dat de trekhaak op de juiste manier gemonteerd wordt.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Kia Stonic?

Het hangt van de leeftijd van je auto af welke trekhaken er op je Kia Stonic passen. Op trekhaakofferte.nl vul je eenvoudig je kenteken in om precies te zien uit welke trekhaken je kunt kiezen. Kies jouw favoriet en maak direct een afspraak voor de montage.

 

Kogeldruk trekhaak Kia Stonic

De kogeldruk van de Kia Stonic is ongeveer 65 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Kia Stonic

De kosten voor het laten monteren van een trekhaak op je Kia Stonic zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Zo spelen de leeftijd van je auto en het type trekhaak dat je gekozen hebt een belangrijke rol. Wil je graag van te voren weten hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Kia Stonic? Ontvang direct een offerte.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Kia Stonic?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Kia Stonic. Dit raden wij echter sterk af. Als je niet precies weet hoe je een trekhaak moet monteren, bestaat de kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt. Laat deze klus daarom altijd over aan een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf voor een trekhaak voor je Kia Stonic?

Naast het uitkiezen van je favoriete trekhaak kun je ook extra toebehoren selecteren bij het bestellen van de trekhaak. Denk hierbij aan een witte kentekenplaat, een fietsendrager en verloopstekkers. Heb je vervangend vervoer nodig voor de tijd dat je auto bij de garage staat? Geen probleem; ook dit kun je als extra optie kiezen.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Kia Stonic via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het laten monteren van je trekhaak, dan ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit. Daarbij zorgen onze aangesloten garages ervoor dat de trekhaak op de juiste manier gemonteerd wordt. Heb je geen Kia Stonic, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? Bekijk op onze website de trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Kia Stonic

Vul je kenteken in op onze website, kies je favoriete trekhaak, selecteer toebehoren en maak een afspraak op een locatie naar keuze! Een afspraak maken van het laten monteren van je trekhaak was nog nooit zo makkelijk.

Prijs berekenen