Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Mazda 3 inclusief montage

De Mazda 3 is een echte sportieve en compacte auto. Kom je soms ruimte te kort als je bijvoorbeeld met je Mazda 3 op vakantie gaat? Een trekhaak is dan geen overbodige luxe. Want hoewel de Mazda 3 een prima gezinsauto is, de opbergruimte is soms wat schaars. Een trekhaak maakt je auto veel veelzijdiger!

Prijs berekenen

 

Mazda 3 trekhaak monteren

Een trekhaak monteren op je Mazda 3 is een snelle en relatief eenvoudige klus. De professionele garages uit ons netwerk zorgen ervoor dat de trekhaak op de juiste manier gemonteerd wordt. Via trekhaakofferte.nl vergelijk je alle garages bij jou in de buurt en kies je de garage waar je jouw Mazda 3 graag naar toe brengt!

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Mazda 3?

Welke trekhaken er op jouw Mazda 3 passen, hangt af van een aantal factoren. De leeftijd van je auto speelt hierbij bijvoorbeeld een belangrijke rol. Vul je kenteken in op onze website om direct te zien welke trekhaken er op jouw Mazda 3 passen.

 

Kogeldruk trekhaak Mazda 3

De kogeldruk van een Mazda 3 is 75kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Mazda 3

De hoogte van de kosten voor het monteren van een trekhaak is opgebouwd uit een aantal factoren. De leeftijd van je auto en het type trekhaak bepalen een groot deel van de prijs. Wil je graag een offerte ontvangen? Vraag deze vrijblijvend aan via onze site.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Mazda 3?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Mazda 3, maar dit raden wij niet aan. Als je niet goed weet hoe je een trekhaak monteert, bestaat de kans dat je de auto en/of de trekhaak beschadigt. Ga altijd naar een professionele garage voor het monteren van een trekhaak.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Mazda 3?

Bij het kiezen van jouw favoriete trekhaak, heb je de optie om nog voor extra toebehoren te kiezen. Denk hierbij aan verloopstekkers, een witte kentekenplaat en een fietsendrager. En heb je al aan vervangend vervoer gedacht voor de dag waarop je auto bij de garage staat? Kies alle opties waar je gebruik van wilt maken.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Mazda 3 via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl zorgen we ervoor dat jouw trekhaak van topkwaliteit is en op de veilige en juiste manier gemonteerd wordt. Vergelijk alle garages en kies de garage waar jij je Mazda 3 heen brengt. Heb je geen Mazda 3, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? Bekijk op onze website trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Mazda 3

Wil je graag een trekhaak op je Mazda 3 laat monteren? Dan ben je bij trekhaakofferte.nl aan het juiste adres. Kies je favoriete trekhaak, vergelijk garages en maak een afspraak bij een garage op een locatie naar keuze.

Prijs berekenen