Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Koop eenvoudig en snel een trekhaak voor je Mercedes-Benz via trekhaakofferte.nl

Op zoek naar een trekhaak voor jouw Mercedes-Benz? Trekhaakofferte.nl heeft voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Mercedes-Benz kunt trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Trekhaakofferte.nl biedt topkwaliteit, snelle levering en veilige montage!

Bij moderne auto's kun je het monteren van een trekhaak maar beter aan een professional overlaten. Die weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Mercedes-Benz zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van jou en de andere mensen op de weg, je behoudt ook nog eens je carrosseriegarantie! Natuurlijk kan je ook bij onze montagepartners terecht voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos. Wij bieden voor diverse Mercedes modellen een montageoplossing. Bijvoorbeeld voor de Mercedes Sprinter.

 

Welke soorten trekhaken kan ik kiezen?

Koop je bij trekhaakofferte.nl, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren trekhaken in verschillende soorten en prijzen. Aan jou de keuze welke trekhaak je kiest voor jouw Mercedes-Benz. In ons ruime assortiment vind je:

 

Tip: Wist je dat er voor veel hybride en elektrische auto's ook trekhaken bestaan speciaal voor het monteren van een fietsendrager? Deze trekhaken hebben een aangepaste vorm van de kogel waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

 

De juiste kabelset kiezen voor jouw Mercedes-Benz

Elke trekhaak wordt geleverd met een stekkerdoos om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten. De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Mercedes-Benz. Hierdoor is hij snel en veilig te monteren, waardoor je wel bespaart op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid!

Er zijn net zoals bij trekhaken ook verschillende soorten kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Mercedes-Benz leveren:

Je hebt keuze uit drie verschillende soorten stekkerdoos. Dit is leverbaar:

Tip: Met een adapter kun je eenvoudig aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos aansluiten op je Mercedes-Benz. Bestel 'm gelijk mee, wel zo makkelijk en veilig!

Prijs berekenen