Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Mercedes Sprinter inclusief montage

Fijn als werkbus of als je graag veel ruimte hebt; de Mercedes Sprinter is een handige en fijne bus om in de rijden. Heb je toch meer ruimte nodig of ben je van plan om een aanhangwagen te slepen? Met een trekhaak maak jij van de Mercedes Sprinter een alleskunner! De trekhaak is snel en eenvoudig gemonteerd waardoor je weer snel de weg op kan.

Prijs berekenen

 

Mercedes Sprinter trekhaak monteren

De Mercedes Sprinter is een geliefde en betrouwbare bus. Veel mensen kiezen ervoor om een trekhaak op deze bus te laten monteren zodat er net wat meer mogelijkheden zijn. Zeker als je de Mercedes Sprinter gebruikt als werkbus, is het heel handig om op alles voorbereid te zijn. Via trekhaakofferte.nl maak je eenvoudig een afspraak voor het monteren van een trekhaak op jouw Mercedes Sprinter.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Mercedes Sprinter?

Het hangt af van de leeftijd van jouw Mercedes Sprinter welke trekhaken op de bus passen. Vul je kenteken in op onze website om direct een overzicht te zien van alle trekhaken die passen op jouw Mercedes Sprinter.

 

Kogeldruk trekhaak Mercedes Sprinter

De kogeldruk van een Mercedes Sprinter is ongeveer 80 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Mercedes Sprinter

Hoeveel je kwijt bent voor het monteren van een trekhaak op je Mercedes Sprinter hangt af van een aantal factoren. Het type trekhaak en de leeftijd van de bus spelen een grote rol bij de kosten. Op onze site kun je vrijblijvend een prijsinschatting aanvragen voor het monteren van een trekhaak.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Mercedes Sprinter?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Mercedes Sprinter. Wij raden dit echter niet aan. Veel mensen die zelf hun trekhaak monteren, beschadigen hun auto of trekhaak. Laat daarom altijd je trekhaak monteren door een erkende garage!

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Mercedes Sprinter?

Bij het kiezen van een trekhaak, heb je veel verschillende extra opties die je kunt kiezen. Denk aan een witte kentekenplaat, verloopstekkers en een fietsendrager. Maar ook vervangend vervoer op de dag dat je Mercedes Sprinter bij de garage staat behoort tot de opties.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Mercedes Sprinter via trekhaakofferte.nl?

Bij ons ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit. Onze aangesloten garages monteren de trekhaak met zorg op je Mercedes Sprinter. Heb je geen Mercedes Sprinter, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto laten monteren? Wij hebben trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Mercedes Sprinter

Via trekhaakofferte.nl maak je snel en eenvoudig een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je Mercedes Sprinter bij een locatie bij jou in de buurt. Soms is er zelfs dezelfde dag al plek!

Prijs berekenen