Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak MINI inclusief montage

Een trekhaak laten monteren op je auto biedt je heel veel extra mogelijkheden! Zo ga je eenvoudig met de caravan op vakantie en neem je overal je fiets mee naartoe! Ook als je meer ruimte nodig hebt, koppel je makkelijk een aanhangwagen aan je auto. Zeker als je van plan bent om langere afstanden af te leggen met je MINI, is een trekhaak geen overbodige luxe!

 

MINI trekhaak laten monteren

Onze aangesloten garages hebben de trekhaak zo voor je gemonteerd. Deze klus is vrij eenvoudig, maar toch raden we je aan om dit altijd door een professionele garage te laten doen. Zo ben je er zeker van dat je de auto en de trekhaak niet beschadigt en weet je zeker dat de trekhaak op de juiste manier bevestigd is.

Selecteer je MINI model

Wil je precies weten welke trekhaken er op jouw MINI passen? Vul dan snel je kenteken in op onze website. Zo zie je gelijk een lijst met trekhaken die op jouw MINI passen. Het hangt namelijk af van het model en de leeftijd van je auto welke trekhaken erop passen. We hebben bijvoorbeeld trekhaken voor de MINI Cooper, MINI Countryman en MINI Clubman. Ook als je geen MINI hebt, kun je bij ons terecht. We hebben namelijk trekhaken voor alle automerken.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je MINI via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het laten monteren van een trekhaak op je MINI, dan ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit. Onze erkende garages zorgen ervoor dat deze op de juiste en veilige manier gemonteerd wordt, zodat je veilig de weg op kunt. Nadat je een trekhaak hebt uitgezocht, kun je nog extra toebehoren selecteren die handig zijn als je een trekhaak op je MINI hebt. Denk aan een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je MINI

De afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je MINI is simpel en snel gemaakt. Kies als eerste de trekhaak die je graag op je auto laat monteren. Vervolgens vergelijk je garages bij jou in de buurt en selecteer je je favoriet. Boek direct de afspraak zodat je weer snel de weg op kunt!

Prijs berekenen