Trekhaak MINI Cooper inclusief montage

Een trekhaak maakt jouw MINI Cooper een heel veelzijdige auto. Ook al is de auto niet zo groot, met een trekhaak creëer je veel meer opbergruimte. Neem bijvoorbeeld je fiets overal mee naartoe of gooi je aanhangwagen vol wanneer je op vakantie gaat!

Prijs berekenen

 

MINI Cooper trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak is een relatief eenvoudige klus die onze garages graag voor je uitvoeren. Met een trekhaak geef je je auto heel veel extra mogelijkheden. Zeker als je van plan bent om langere afstanden af te leggen met je MINI Cooper is het verstandig om eens over een trekhaak na te denken.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de MINI Cooper?

Welke soorten trekhaken er op jouw MINI Cooper passen, hangt vooral af van de leeftijd van je auto. Om direct te weten uit welke trekhaken je kunt kiezen, vul je je kenteken in op onze website. Nu zie je gelijk een lijst met trekhaken die op jouw auto passen.

 

Kogeldruk trekhaak MINI Cooper

De kogeldruk van een MINI Cooper is maximaal 75 kg. Soms kunnen de getallen op de trekhaak en de aanbeveling van de leverancier verschillen. Houd altijd het laatste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de MINI Cooper

Hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak hangt van een aantal dingen af. Zo speelt de leeftijd van je auto een belangrijke rol, maar ook welke trekhaak je kiest. Wil je graag van tevoren weten hoeveel het je kost? Vraag dan direct een offerte aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn MINI Cooper?

Het is in principe mogelijk om zelf een trekhaak op je MINI Cooper te monteren, maar dit raden wij nooit aan. Wanneer je niet goed weet wat je doet, bestaat de kans dat je de trekhaak en je auto beschadigt. Daarbij wil je natuurlijk zeker weten dat je trekhaak op de juiste manier gemonteerd is. Laat deze klus daarom over aan professionals.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je MINI Cooper?

Na het kiezen van je trekhaak, heb je de optie om nog extra accessoires te kiezen die passen bij een trekhaak. Denk aan verloopstekkers, een fietsendrager en een witte kentekenplaat. Ook als je vervangend vervoer nodig hebt op de dag dat je auto bij de garage staat, kun je dit selecteren.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je MINI Cooper via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor de montage van een trekhaak van topkwaliteit. De garage zorgt er altijd voor dat de trekhaak op de juiste en veilige manier gemonteerd wordt. Daarbij heb je altijd de optie om alle garages bij jou in de buurt te vergelijken voordat je er eentje kiest. Heb je geen MINI Cooper, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? Ook dat is mogelijk. Bekijk trekhaken voor alle automerken.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je MINI Cooper

De afspraak voor het monteren van een trekhaak op je MINI Cooper is zo gemaakt. Vul je kenteken in, selecteer een trekhaak naar keuze, kies je favoriete garage en boek de afspraak! Zo kun je snel weer op weg met je MINI Cooper.

 

Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken