Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Mini Countryman inclusief montage

Een stoere uitvoering van de originele Mini is de Mini Countryman. Een fijne auto die je nog veelzijdiger maakt door er een trekhaak op te laten zetten. Doordat de auto niet zo groot is, creëer je meer ruimte als je een trekhaak monteert. Zo heb je snel meer opbergruimte of bijvoorbeeld de mogelijkheid om je fiets mee te nemen met de auto!

Prijs berekenen

 

Mini Countryman trekhaak monteren

Of je nu op vakantie gaat met het hele gezin, iets wilt ophalen met een aanhangwagen of op vakantie gaat met een caravan; een trekhaak biedt heel veel extra mogelijkheden. Bij trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres als je er verzekerd van wilt zijn dat de trekhaak op de juiste manier op jouw Mini Countryman gemonteerd wordt.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Mini Countryman?

Er zijn een aantal verschillende soorten trekhaken die passen op de Mini Countryman. Het hangt af van de leeftijd van jouw auto welke dat precies zijn. Vul op onze website je kenteken in om direct een beeld te krijgen van alle trekhaken die passen op de Mini Countryman.

 

Kogeldruk trekhaak Mini Countryman

De kogeldruk van een Mini Countryman is ongeveer 50 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Mini Countryman

Hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Mini Countryman hangt af van een aantal aspecten. Als eerste speelt de leeftijd van je auto een belangrijke rol. Ook het type trekhaak dat je kiest, bepaalt hoe duur het is. Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor een inschatting van de kosten van het monteren van een trekhaak op jouw Mini Countryman!

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Mini Countryman?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Mini Countryman, maar als je geen professional bent raden we af om daar zelf mee aan de slag te gaan. Als je niet goed weet hoe je een trekhaak moet monteren, bestaat de kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Mini Countryman?

Wanneer je een trekhaak uitkiest, heb je de optie om extra accessoires en diensten aan te klikken. Heb je bijvoorbeeld vervangend vervoer nodig voor de tijd dat je auto bij de garage staat? Geen probleem. Ook accessoires als een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers behoren tot de extra opties.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Mini Countryman via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak op je Mini Countryman, ben je verzekerd van kwaliteit. We werken uitsluitend met erkende garages en trekhaken van topkwaliteit. Heb je geen Mini Countryman maar wil je wel graag een trekhaak op je auto laten monteren? Bekijk op onze website trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Mini Countryman

Via onze site maak je snel en eenvoudig een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak bij een locatie bij jou in de buurt. Soms kan je zelfs dezelfde dag nog terecht! Zo ga je snel de weg weer op.

Prijs berekenen