Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren Amersfoort

Trekhaakofferte.nl biedt de mogelijkheid om jouw trekhaak te laten monteren in Amersfoort en omgeving. Voor het trekken van een aanhangwagen, fietsendrager of caravan heeft jouw auto een trekhaak en kabelset nodig. Bij onze partners in trekhaakmontage ben jij zeker van een goede trekhaak.

 

Of je nu een trekhaak nodig hebt voor een aanhangwagen, caravan of fietsendrager, Trekhaakofferte.nl heeft een uitgebreid aanbod aan trekhaken speciaal voor jouw behoefte.

Prijs berekenen

 

Trekhaak in Amersfoort

Er zijn vier verschillende soorten trekhaken die elk zijn eigen unieke uitkomst biedt, hieronder wordt uitgelegd wat het verschil is tussen de soorten trekhaken:

 

1. Vaste trekhaak: de vaste trekhaak zit stevig bevestigd aan de achterbumper van de auto. Deze trekhaak is het meest gemakkelijk te gebruiken en de goedkoopste keuze tussen de trekhaken.

 

2. Afneembare trekhaak: Ideaal als je de trekhaak een dag niet hoeft te gebruiken, haal je hem simpel van je auto af en zet hem er weer op als je hem nodig hebt. Erg handig wanneer jouw dagen nooit hetzelfde zijn.

 

3. Wegklapbare trekhaak: de wegdraaibare trekhaak kan je gemakkelijk verbergen in de achterbumper, hier blijft hij zitten totdat je hem terug klapt om hem weer te gebruiken. In tegenstelling tot de afneembare trekhaak kan je deze trekhaak alleen niet heel gemakkelijk van de auto afhalen als je hem niet gebruikt.

 

4. Fietsendrager trekhaak: Je kan elke soort fietsendrager op deze trekhaak zetten. De fietsendrager trekhaak is voor auto’s die wettelijk geen aanhanger mogen trekken. Deze trekhaak is speciaal voor fietsendragers, dus je kan geen aanhangwagen of caravans met deze trekhaak trekken.

 

Benieuwd naar welke trekhaak bij jou past? Snel en simpel een prijs krijgen bij één van onze aangesloten trekhaakmontage specialisten in Amersfoort en omstreken.

 

De kabelset is net zo belangrijk als de trekhaak zelf. De stekkerdoos zorgt voor de aansluiting bijvoorbeeld voor de verlichting van een aanhangwagen of caravan. Er zijn twee soorten aansluitingen: de 7-polige aansluiting en de 13-polige aansluiting, er zijn zelfs twee verschillende soorten 13-polige stekkerdozen zodat jij nóg meer keuze hebt wat het beste bij jou past:

 

1. De 7-polige stekkerdoos: deze stekkerdoos wordt alleen gebruikt voor de fietsendrager of aanhangwagen. Hij heeft te weinig polen om aan de moderne, internationale eisen voor aanhangerverlichting en gebruikscomfort te voldoen.

 

2. De 13-polig Jaeger stekkerdoos: Dit is de beste en meest voorkomende keuze bij moderne auto’s. Deze 13-polige stekkerdoos gebruik je om jouw caravan van binnenverlichting en warm water te voorzien door middel van elektrische voeding.

 

3. De 13-polige Multicon/West: Voor moderne auto’s is dit een minder gekozen optie. De Multicon/West heeft zeven grote polen omringd met een rondje van kleinere polen. Dit geeft jou het voordeel de een 7-polige stekker hier wel in past in tegenstelling tot de Jaeger die dat niet kan. Je kan dus zelf kiezen wanneer je de 7-polige stekkerdoos of de 13-polige stekkerdoos wilt gebruiken.

 

Wat zijn de kosten van trekhaakmontage in Amersfoort

Je hebt jouw trekhaak gevonden en nu ben je op zoek naar een mogelijkheid om hem te bevestigen aan jouw auto zonder de auto of de trekhaak te beschadigen. Gelukkig biedt Trekhaakofferte.nl de mogelijkheid om jouw trekhaak te laten monteren bij een van onze trekhaak montage partners. Daar wordt de trekhaak met kabelset vakkundig bevestigd aan jouw auto.

 

Benieuwd hoeveel het gaat kosten? Kijk op Trekhaakofferte.nl voor verder informatie en de totaalprijs van de trekhaak en kabelset.

Prijs berekenen

 

Maak nu een afspraak voor trekhaakmontage in Amersfoort

Welke trekhaak moet je kiezen? Dan biedt Trekhaakofferte.nl de oplossing! Vul simpelweg je kenteken in op onze website en wij laten de meest geschikte trekhaak en kabelset voor jouw auto zien.

 

Daarna kan je kiezen voor één van de bij ons aangesloten montage partners in de omgeving van Amersfoort om jouw nieuwste aanwinst te laten monteren. Geniet van het gemak van de trekhaak tijdens het trekken van een aanhangwagen, wanneer je de fietsendrager meeneemt of als je de caravan meeneemt op vakantie.

 

Verdere opties zoals vervangend vervoer en fietsendragers kan je ook via onze website halen.

 

Garages in Amersfoort en omgeving

Er zijn meerdere plaatsen in de omgeving van Amersfoort waar wij aangesloten montage partners hebben die over het geschikte specialisme beschikken voor het monteren van jouw trekhaak. Door te kiezen voor onze trekhaak montage specialisten, ben jij er zeker van dat jij jouw trekhaak veilig en met groot gemak kan gebruiken wanneer dit nodig is. Alle specialisten in de regio Amersfoort bieden een uitgebreid aanbod aan trekhaken en kabelsets, zodat je zeker kan zijn van de trekhaak en kabelset die passen bij jouw behoeftes en jouw auto. Met vier simpele stappen ben jij klaar voor een frisse dag met je trekhaak:

 

1. Vul je kenteken in

 

2. Kies een trekhaak met kabelset

 

3. Vind een autobedrijf

 

4. Plan een afspraak

 

Trekhaakofferte.nl: Dé plek voor de liefhebber van kwalitatief goede trekhaken voor een scherpe prijs!

Prijs berekenen