Trekhaak monteren voor alle automerken

Bij Trekhaakofferte.nl vind je voor alle automerken en vrijwel alle modellen een passende trekhaak. We hebben in heel Nederland trekhaak montagepartners en daarom zit er altijd een bij jou in de buurt.

Prijs berekenen

 

 

Trekhaak monteren voor alle automerken:

 

 

Een trekhaak monteren via trekhaakofferte.nl

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken. Het monteren van een trekhaak is een specialisme. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw auto moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen.

 

Trekhaak montage locaties in Nederland

Je kan eenvoudig via Trekhaakofferte.nl een afspraak maken bij jou in de buurt. We zitten in heel Nederland, bekijk hier een aantal van de Trekhaak montage locaties.

 

Trekhaak monteren kan op alle automerken. We hebben verschillende soorten trekhaken leverbaar. Welke je kiest is afhankelijk van het model, beschikbaarheid en voorkeur:

Tip: Heb je een elektrische of een hybride auto die geen aanhanger mag trekken? Soms is er toch een trekhaak beschikbaar. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

De juiste kabelset voor jouw auto

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Zo'n kabelset is vaak specifiek gemaakt voor jouw auto. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

 

De kabelsets worden geleverd met een stekkerdoos. Daarmee sluit je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op je voertuig. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

Tip: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kun je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je voertuig. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!

Prijs berekenen

 

Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken