Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak montage Nissan

Ben je op zoek naar een trekhaak voor jouw Nissan? Trekhaakofferte.nl levert voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Nissan kunt trekken. Een trekhaak is ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen trekhaak monteren                   

Snelle levering, topkwaliteit en veilige montage via Trekhaakofferte.nl

Bij moderne auto's kun je het monteren van een trekhaak maar beter aan een professional overlaten. De monteur weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Nissan zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van jou en de andere mensen op de weg, je behoudt ook nog eens je carrosseriegarantie! Natuurlijk kan je ook bij onze montagepartners terecht voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos.

Bij ons kan je terecht voor trekhaakmontage voor bijna alle Nissan modellen. Bijvoorbeeld voor de Nissan Qashqai, Nissan Juke, Nissan Leaf en Nissan Micra.

Welke soorten trekhaken zijn er?

Bij trekhaakofferte.nl ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren trekhaken in verschillende soorten en prijzen. Het is aan jouzelf wat het beste is voor jouw Nissan. In ons ruime assortiment vind je een:

Afspraak maken

 

Tip: Wist je dat er voor veel hybride en elektrische auto's ook trekhaken bestaan speciaal voor het monteren van een fietsendrager? Deze trekhaken hebben een aangepaste vorm van de kogel, waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

Kies de juiste kabelset voor jouw Nissan

Elke trekhaak wordt geleverd met een stekkerdoos om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten. De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Nissan. Hierdoor is hij snel en veilig te monteren, waardoor je wel bespaart op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid!

Er zijn net zoals bij trekhaken ook verschillende kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Nissan leveren:

Je hebt keuze uit drie verschillende soorten stekkerdoos. Dit is leverbaar:

Tip: Met een adapter kun je eenvoudig aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos aansluiten op je Nissan. Bestel 'm gelijk mee, wel zo makkelijk en veilig!