Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Nissan Juke inclusief montage

Als je een Nissan Juke hebt, dan weet je wat voor fijne compacte auto dit is. Het is echter niet zo’n ruime auto, waardoor je nog wel eens een gebrek aan ruimte kunt ervaren. Daarom is een trekhaak een goede oplossing! Of je nu met je fietsen op vakantie gaat of graag je caravan meeneemt; met een trekhaak op je Nissan Juke kun je alle kanten op.

Prijs berekenen

 

Nissan Juke trekhaak monteren

Met een trekhaak maak je van je auto een heel veelzijdig voertuig. Ook als je auto niet zo groot is, kun je opeens veel spullen meenemen. Als je van plan bent om langere afstanden af te gaan leggen met je Nissan Juke is een trekhaak geen overbodige luxe. Onze erkende garages zorgen ervoor dat hij snel op je auto gemonteerd is.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Nissan Juke?

Het ligt vooral aan de leeftijd van je Nissan Juke welke trekhaken erop passen. Als je precies wilt weten uit welke trekhaken je kunt kiezen, kun je je kenteken invullen op onze website. Zo zie je direct de hele lijst aan trekhaken die op jouw Nissan Juke passen.

 

Kogeldruk trekhaak Nissan Juke

De kogeldruk van een Nissan Juke ligt rond de 70 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Nissan Juke

Hoeveel het je kost om een trekhaak op je Nissan Juke te laten monteren hangt af van een aantal verschillende factoren. Zo spelen de leeftijd van je auto en het type trekhaak een belangrijke rol hierin. Wil je graag van te voren weten hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Nissan Juke? Ontvang direct een offerte.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Nissan Juke?

Het is mogelijk om zelf een trekhaak op je Nissan Juke te monteren, maar als je geen professional bent dan raden we dat niet aan. Er bestaat namelijk een kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt als je nog nooit een trekhaak gemonteerd hebt. Laat dit daarom altijd bij een professionele garage doen.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf voor een trekhaak voor je Nissan Juke?

Na het kiezen van de trekhaak heb je de optie om extra toebehoren aan te klikken. Denk bijvoorbeeld aan een witte kentekenplaat, verloopstekkers en een fietsendrager. Ook als je graag vervangend vervoer wilt voor de dag dat je auto bij de garage staat, is dit mogelijk!

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Nissan Juke via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor het monteren van een trekhaak op je Nissan Juke. Wij werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit die door een van onze professionele garages gemonteerd wordt. Heb je geen Nissan Juke, maar ben je wel op zoek naar een passende trekhaak voor je auto? Bekijk op onze site trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Nissan Juke

Het maken van een afspraak is heel eenvoudig. Kies als eerste je favoriete trekhaak en toebehoren. Selecteer daarna de garage op een locatie naar keuze en boek snel een afspraak. Zo kun je snel de weg weer op!

Prijs berekenen