Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Nissan Leaf inclusief montage

De Nissan Leaf is een hele comfortabele auto die er ook nog eens sportief en stijlvol uitziet! Wist je dat je met een trekhaak deze auto nog veelzijdiger maakt dan hij al is? Of je nu met de caravan op vakantie gaat of dat je graag je fiets overal mee naartoe neemt; met een trekhaak is dit allemaal mogelijk!

Prijs berekenen

 

Nissan Leaf trekhaak monteren

Een trekhaak op je auto biedt je heel veel mogelijkheden. De montage is een relatief eenvoudige klus die onze aangesloten garages graag voor je uitvoeren. Vaak kun je al snel terecht en is de montage zo gedaan zodat je weer snel de weg op kunt!

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Nissan Leaf?

Wil je weten uit welke trekhaken je kunt kiezen? Vul dan het kenteken van je Nissan Leaf in op onze website. Nu krijg je een lijst met alle trekhaken die op jouw auto passen te zien. Kies je favoriet en maak direct een afspraak.

 

Kogeldruk trekhaak Nissan Leaf

De kogeldruk van een Nissan Leaf is ongeveer 50 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Nissan Leaf

Hoeveel het je kost om een trekhaak te laten monteren op je Nissan Leaf hangt af van een aantal factoren. Zo is het belangrijk om de leeftijd van je auto te weten. Ook het type trekhaak dat je gekozen hebt, speelt mee in de kosten. Wil je graag van tevoren weten hoeveel je kwijt bent om een trekhaak te laten monteren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Nissan Leaf?

Het is wel mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Nissan Leaf, maar dit raden we nooit aan als je niet precies weet hoe het moet. Er is een grote kans dat je je auto en de trekhaak beschadigt als je geen professional bent. Laat daarom altijd je trekhaak bij een erkende garage monteren.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf voor een trekhaak voor je Nissan Leaf?

Na het kiezen van de trekhaak heb je ook de optie om extra toebehoren te selecteren die goed passen bij een trekhaak. Denk aan verloopstekkers, een witte kentekenplaat, fietsendragers en vervangend vervoer voor de tijd dat je auto bij de garage staat.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Nissan Leaf via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl ben je aan het juiste adres voor het laten monteren van een trekhaak op je Nissan Leaf. Onze garages werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit en ze zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gemonteerd worden. Ook als je geen Nissan Leaf hebt, kun je bij ons terecht. Bekijk op onze site trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Nissan Leaf

Het maken van een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je Nissan Leaf is heel eenvoudig. Kies de trekhaak die voldoet aan je eisen en wensen, selecteer toebehoren en kies een garage op een locatie naar keuze. Vaak kun je al heel snel terecht!

Prijs berekenen