Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Nissan Micra inclusief montage

Of je nu met de caravan op vakantie wilt of dat je graag je fietsen meeneemt met de auto; een trekhaak op je Nissan Micra is geen overbodige luxe! Bovendien is de montage van een trekhaak snel en eenvoudig, zodat je in een mum van tijd de weg weer op kunt.

Prijs berekenen

 

Nissan Micra trekhaak monteren

Met een trekhaak geef je je Nissan Micra heel veel extra mogelijkheden. Zeker als je van plan bent om lange ritten te gaan maken, is een trekhaak erg handig. Via trekhaakofferte.nl vergelijk alle garages bij jou in de buurt en maak je snel en makkelijk een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Nissan Micra.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Nissan Micra?

Welke soorten trekhaken er op jouw Nissan Micra passen, hangt vooral af van de leeftijd van je auto. Vul je kenteken in op onze website om precies te zien welke trekhaken er op jouw auto passen. Kies je favoriet en maak direct een afspraak!

 

Kogeldruk trekhaak Nissan Micra

De maximale kogeldruk van een Nissan Micra is 60 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van trekhaak montage voor de Nissan Micra

Het hangt af van de leeftijd van je auto en het type trekhaak hoeveel je kwijt bent voor de montage. Daarom verschilt het per auto hoe hoog de kosten zijn voor de montage van een trekhaak. Wil je van tevoren weten hoeveel het je gaat kosten om een trekhaak op jouw Nissan Micra te laten monteren? Vraag dan een prijsopgave aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Nissan Micra?

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan met het monteren van een trekhaak op je Nissan Micra, maar dit raden wij niet aan. Als je niet precies weet hoe het moet, bestaat de kans dat je de trekhaak of je auto beschadigt. Laat deze klus daarom altijd over aan een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Nissan Micra?

Na het kiezen van je trekhaak, heb je de optie om extra toebehoren te selecteren die handig kunnen zijn in combinatie met een trekhaak. Kijk bijvoorbeeld eens naar een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers. Heb je vervangend vervoer nodig voor de dag dat je auto bij de garage staat? Ook dat behoort tot de opties!

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Nissan Micra via trekhaakofferte.nl?

Als je via Trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het monteren van een trekhaak, weet je zeker dat je goed zit! We werken uitsluitend met trekhaken van topkwaliteit en onze erkende garages zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gemonteerd wordt. Ook als je geen Nissan Micra hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de trekhaken voor alle automerken en kies je favoriet!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Nissan Micra

Het maken van een afspraak voor het laten monteren van een trekhaak op je Nissan Micra is heel eenvoudig! Selecteer eerst de trekhaak die je graag wilt hebben. Kies vervolgens je favoriete garage en plan eenvoudig een afspraak in. We streven ernaar dat je zo snel mogelijk terecht kunt op een locatie naar keuze, zodat je weer snel op pad kunt met je Nissan Micra!

Prijs berekenen