Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor je Opel via trekhaakofferte.nl

Vul je kenteken in op Trekhaakofferte.nl en wij berekenen de prijs  voor een passende trekhaak onder jouw Opel model. Je kunt dan een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Kortom, met een trekhaak vergroot je de gebruiksmogelijkheden van je Opel enorm! Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen trekhaak monteren

Een trekhaak van trekhaakofferte.nl: handig in gebruik, professioneel gemonteerd en veilig op weg!

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken voor jouw Opel. Bij moderne auto’s is de montage van een trekhaak werk voor professionals. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw Opel moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van Opel. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen.

We monteren een trekhaak voor bijna alle Opel modellen. Bijvoorbeeld voor de Opel Mokka, Opel Corsa, Opel Astra.

Er zijn voor de auto’s van Opel verschillende soorten trekhaak leverbaar. Afhankelijk van het model en de beschikbaarheid kun je kiezen uit:

Tip: We bieden ook trekhaakoplossingen voor elektrische of hybride auto's. Het kan dan wel zijn dat deze alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

De juiste kabelset voor jouw Opel

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Zo’n kabelset is vaak specifiek gemaakt voor jouw Opel. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

Afspraak maken

Bij de kabelsets wordt ook een stekkerdoos geleverd waarmee je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aansluit op je Opel. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

Tip: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kun je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je Opel. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!