Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor je Peugeot via trekhaakofferte.nl

Voor vrijwel alle Peugeot modellen levert Trekhaakofferte.nl een passende trekhaak. Je kunt dan een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Kortom, met een trekhaak vergroot je de gebruiksmogelijkheden van je Peugeot enorm! Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Een trekhaak van trekhaakofferte.nl: handig in gebruik, professioneel gemonteerd en veilig op weg!

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken voor jouw Peugeot. Bij moderne auto’s is de montage van een trekhaak werk voor professionals. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw Peugeot moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van Peugeot. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen.

 

We monteren een trekhaak voor veel Peugeot modellen.

 

Er zijn voor de auto’s van Peugeot verschillende soorten trekhaak leverbaar. Afhankelijk van het model en de beschikbaarheid kun je kiezen uit:

 

Tip: Heb je een elektrische of een hybride auto die geen aanhanger mag trekken? Soms is er toch een trekhaak beschikbaar. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

 

De juiste kabelset voor jouw Peugeot

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Zo’n kabelset is vaak specifiek gemaakt voor jouw Peugeot. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

Prijs berekenen

 

De kabelsets worden geleverd met een stekkerdoos. Daarmee sluit je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op je Peugeot. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

Tip: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kun je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je Peugeot. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!