Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor je Renault via trekhaakofferte.nl

Via Trekhaakofferte.nl vind je een passende trekhaak voor bijna alle Renault modellen. Hiermee trek je jouw trailer, vouwwagen of caravan. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Je gebruiksmogelijkheden van je Renault worden hierdoor vergroot. Veiligheid is ook belangrijk bij het monteren van een trekhaak. Wij zorgen dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Wij monteren een trekhaak voor bijna alle Renault modellen. Bijvoorbeeld voor de Renault Captur, Renault Kadjar, de Renault Clio en de Renault Megane.

Trekhaak montage van trekhaakofferte.nl: professioneel gemonteerd en veilig op weg!

Trekhaakofferte.nl levert verschillende soorten trekhaken voor jouw Renault. Bij moderne auto’s is de montage van een trekhaak werk voor professionals. De montagepartners van Trekhaakofferte.nl zitten door heel Nederland en weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw Renault moet worden vastgemaakt. Dit is ook belangrijk voor de carrosseriegarantie van Renault, welke hierdoor wordt behouden. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen.

 

Er zijn voor de auto’s van Renault verschillende soorten trekhaak leverbaar. Afhankelijk van het model en de beschikbaarheid kun je kiezen uit:

 

Tip: Heb je een elektrische of een hybride auto die geen aanhanger mag trekken? Wilt u toch graag een trekhaak hebben? Soms is er toch een trekhaak beschikbaar. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

 

Bij Trekhaakmontage hoort ook een juiste kabelset voor jouw Renault

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Zo’n kabelset is vaak specifiek gemaakt voor jouw Renault. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

Prijs berekenen

 

De kabelsets worden geleverd met een stekkerdoos. Daarmee sluit je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op je Renault. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

Tip: Bestel bij een trekhaak gelijk een adapter voor de stekkerdoor mee. Hiermee kun je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je Renault. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!