Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Renault Captur inclusief montage

De Renault Captur is een robuuste SUV die werkelijk alles kan. Wist je dat je deze auto nog veelzijdiger maakt met een trekhaak? Of je nu een aanhangwagen wilt trekken, graag op vakantie gaat met de caravan of misschien wat extra bergruimte nodig hebt als je veel spullen meeneemt; de trekhaak maakt het je gemakkelijk.

 

Renault Captur trekhaak monteren

Het monteren van een trekhaak op je Renault Captur is een relatief eenvoudige klus, maar veel mensen besteden deze klus graag uit aan een professionele garage. Via Trekhaakofferte.nl maak je snel en makkelijk een afspraak voor het monteren van een trekhaak op de Renault Captur bij een van onze aangesloten garages. Zo weet je zeker dat de trekhaak goed vast zit.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Renault Captur?

Er bestaat een grote kans dat er meerdere trekhaken op jouw Renault Captur passen. Dit hangt vooral af van de leeftijd van je auto. Vul je kenteken in op onze website en je ziet direct een overzicht van alle mogelijke trekhaken voor de Renault Captur.

 

Kogeldruk trekhaak Renault Captur

De kogeldruk van de Renault Captur is ongeveer 75kg. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Renault Captur

Het hangt vooral af van het type trekhaak en de leeftijd van je auto hoeveel je kwijt bent voor het laten monteren van een trekhaak op je Renault Captur. Als je graag van tevoren wilt weten hoeveel het je kost om een trekhaak te laten monteren op je Renault, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Renault Captur?

In principe is het mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Renault Captur, maar dit raden we je niet aan. Als je niet goed weet hoe je dit doet, bestaat de kans dat je je auto of de trekhaak beschadigt. Daarom raden wij altijd aan om deze klus uit te besteden aan een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Renault Captur?

Naast het kiezen van een trekhaak, heb je ook de optie om extra accessoires te selecteren die onmisbaar zijn in combinatie met een trekhaak. Denk hierbij aan een fietsendrager, witte kentekenplaat en verloopstekkers.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Renault Captur via trekhaakofferte.nl?

De garages van ons professionele netwerk zorgen ervoor dat de trekhaak van topkwaliteit is en veilig gemonteerd wordt op jouw Renault Captur. Door het ruime aanbod is er altijd een goede optie voor jouw auto! Heb je geen Renault Captur, maar wil je wel graag een trekhaak op je auto? Op trekhaakofferte.nl vind je trekhaken voor alle automerken!

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Renault Captur

Vul je kenteken in op onze website en kies jouw favoriete trekhaak. Kies een locatie bij jou in de buurt en maak snel een afspraak voor het laten monteren van je trekhaak. Vaak kun je al snel terecht! Zo kun je direct weer op pad met je auto.

 

Op zoek naar een trekhaak voor een ander model van Renault?

Prijs berekenen