Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren Toyota

Zoek je een trekhaak voor jouw Toyota? Trekhaakofferte.nl levert voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Toyota kunt trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Trekhaakofferte.nl: topkwaliteit, snel geleverd en veilig gemonteerd!

Bij moderne auto's kun je het monteren van een trekhaak maar beter aan een professional overlaten. Die weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Toyota zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van jou en de andere mensen op de weg, je behoudt ook nog eens je carrosseriegarantie! Uiteraard zorgen onze montagepartners ook voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos.

 

Trekhaakmontage voor bijna alle Toyota modellen. Bijvoorbeeld voor de Toyota Yaris, Toyota C-HR en de Toyota Aygo

 

Welke soorten trekhaken zijn er?

Koop je bij trekhaakofferte.nl, dan ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren trekhaken in verschillende soorten en prijzen. Het is aan jouzelf wat het beste is voor jouw Toyota. In ons ruime assortiment vind je een:

Prijs berekenen

 

Tip: Wist je dat er voor veel hybride en elektrische auto's ook trekhaken bestaan speciaal voor het monteren van een fietsendrager? Deze hebben een aangepaste vorm van de kogel waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

 

De juiste kabelset voor jouw Toyota

Elke trekhaak wordt geleverd met een stekkerdoos om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten. De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Toyota. Hierdoor is hij snel en veilig te monteren, waardoor je wel bespaart op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid! Net als bij trekhaken zijn er ook verschillende kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Toyota leveren:

Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos. Dit is leverbaar:

Tip: Met een adapter kun je eenvoudig aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos aansluiten op je Toyota. Bestel 'm gelijk mee, wel zo makkelijk en veilig!

Prijs berekenen