Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Volkswagen inclusief montage

Zoek je een trekhaak voor jouw Volkswagen? Trekhaakofferte.nl levert voor vrijwel alle automerken een passende trekhaak. Bestel 'm snel zodat je snel een aanhanger, caravan, vouwwagen of trailer met je Volkswagen kunt trekken. Een trekhaak is ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilige kilometers met je combinatie zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen trekhaak monteren                   

Topkwaliteit, snel geleverd en veilig gemonteerd via Trekhaakofferte.nl

Het monteren van een trekhaak bij moderne auto's kun je maar beter aan een professional overlaten. Die weet precies wat de juiste montagepunten bij jouw Volkswagen zijn. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van jou en de andere mensen op de weg, je behoudt ook nog eens je carrosseriegarantie! Uiteraard zorgen onze montagepartners ook voor een gedegen installatie van de elektriciteit voor de stekkerdoos.

We monteren een trekhaak voor bijna alle Volkswagen modellen. Bijvoorbeeld:

Uit welke trekhaken kan ik kiezen?

Bij trekhaakofferte.nl ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige trekhaak. We leveren trekhaken in verschillende soorten en prijzen. De keuze is aan jou welke trekhaak je kiest voor jouw Volkswagen. In ons ruime assortiment vind je een:

Afspraak maken

 

Tip: Wist je dat er voor veel hybride en elektrische auto's ook trekhaken bestaan speciaal voor het monteren van een fietsendrager? Deze hebben een aangepaste vorm van de kogel waardoor er geen aanhanger kan worden aangekoppeld. Een standaard fietsendrager of bagagebox kun je er wel op vastmaken!

Kies de juiste kabelset voor jouw Volkswagen

Elke trekhaak wordt geleverd met een stekkerdoos om de verlichting van een aanhanger, caravan of fietsendrager aan te sluiten. De kabelset is vaak speciaal ontwikkeld voor jouw Volkswagen en daardoor snel en veilig te monteren. Hierdoor bespaar je op kosten, maar niet op betrouwbaarheid en veiligheid!

Net als bij trekhaken zijn er ook verschillende kabelsets. Dit kunnen we voor jouw Volkswagen leveren:

Je kan kiezen uit drie verschillende soorten stekkerdoos. Dit is leverbaar:

Tip: Aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de aanwezige stekkerdoos kan je op je Volkswagen aansluiten met een adapter. Bestel deze direct mee met de stekkerdoos!