Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak monteren voor je Volvo | bereken de prijs

Via Trekhaakofferte.nl bereken je snel en eenvoudig de prijs voor een passende trekhaak onder jouw Volvo. Er zit altijd een trekhaak montagepartner bij jou in de buurt. Met een trekhaak vergroot je de gebruiksmogelijkheden van je Volvo en kan je een aanhanger zoals een caravan, vouwwagen of een trailer trekken. Natuurlijk is een trekhaak ook geschikt om een fietsendrager op te monteren. Voor veilig transport zorgen wij dat de trekhaak perfect gemonteerd wordt en dat de stekkerdoos probleemloos werkt.

Prijs berekenen

 

Een trekhaak van trekhaakofferte.nl: handig in gebruik, professioneel gemonteerd en veilig op weg!

We leveren verschillende soorten trekhaken voor jouw Volvo. Kijk hier welke oplossing er voor jouw auto mogelijk is. Bij moderne auto's is de montage van een trekhaak werk voor professionals. Onze montagepartners weten precies op welke punten de trekhaak aan jouw Volvo moet worden vastgemaakt. Hiermee behoud je de carrosseriegarantie van Volvo. Bij een verkeerde montage kun je je eigen en andermans veiligheid in gevaar brengen. Bij Trekhaakofferte.nl bieden we een oplossing voor vrijwel alle modellen waaronder:

Afhankelijk van het model en de beschikbaarheid hebben wij drie verschillende soorten trekhaken voor jouw Volvo om uit te kiezen:

Tip: Heb je een elektrische of een hybride auto die geen aanhanger mag trekken? Soms kunnen wij dan toch een oplossing voor je bieden. Deze is dan alleen geschikt om er een fietsendrager of bagagebox op te monteren.

 

Welke kabelset voor jouw Volvo?

Bij elke trekhaak hoort er een kabelset voor de aanhangerverlichting. Zo’n kabelset is vaak specifiek gemaakt voor jouw Volvo. Dit maakt een snelle montage mogelijk, ook voorkom je storingen in de verlichting of boordelektronica van de auto. De kabelset bestel je apart van de trekhaak, zodat je de juiste uitvoering kunt kiezen. Dit zijn de mogelijkheden:

 

Welke: stekkerdoos voor jouw Volvo? 7-polig of 13-polig

De kabelsets worden geleverd met een stekkerdoos. Daarmee sluit je de verlichting van de aanhangwagen of fietsendrager aan op je Volvo. Er zijn drie verschillende soorten stekkerdoos.

 

Tip: We adviseren om direct een adapter voor de stekkerdoos te bestellen. Dan kan je aanhangwagenstekkers die niet compatible zijn met de stekkerdoos toch aansluiten op je Volvo. Dat is niet alleen makkelijker, maar ook nog eens veiliger!

Prijs berekenen