Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Volvo V50 inclusief montage

Ben je op zoek naar een geschikte trekhaak voor je Volvo V50? Dan ben je bij trekhaakofferet.nl aan het juiste adres. Met een trekhaak geef je je Volvo echt een upgrade. Je zorgt er namelijk voor dat je direct veel meer mogelijkheden hebt; neem je fietsen mee op vakantie of ga op pad met de caravan. Alles is mogelijk met een trekhaak.

Prijs berekenen

 

Volvo V50 trekhaak monteren

Als je van plan bent om langere afstanden af te gaan leggen met je Volvo V50, raden wij aan om een trekhaak op je auto te laten monteren. De trekhaak zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheid voor het opbergen van spullen hebt in bijvoorbeeld een aanhangwagen. Daarbij is het monteren van een trekhaak op je Volvo V50 een snelle klus die bij een van onze erkende garages zo gepiept is.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Volvo V50?

Het hangt vooral af van de leeftijd van je Volvo V50 welke trekhaken erop passen. Op onze website vul je eenvoudig je kenteken in om te zien welke trekhaken er op jouw auto passen. Kies je favoriet en maak direct een afspraak.

 

Kogeldruk trekhaak Volvo V50

De kogeldruk van een Volvo V50 is ongeveer 75kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Volvo V50

De kosten voor het laten monteren van een trekhaak op je Volvo V50 hangen af van een aantal dingen. Zo spelen de leeftijd van je auto en het type trekhaak dat je gekozen hebt een belangrijke rol. Wil je graag weten hoeveel je kwijt bent voor het monteren van een trekhaak op je Volvo V50? Ontvang direct een offerte.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Volvo V50?

Het is mogelijk om zelf aan de slag te gaan en een trekhaak op je Volvo V50 te monteren, maar dit raden we je niet aan. Als je niet goed weet hoe dat werkt, bestaat de kans dat je de trekhaak en je auto beschadigt. Laat een trekhaak altijd door een professionele garage monteren.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Volvo V50?

Nadat je je favoriete trekhaak uitgekozen hebt, heb je de optie om extra toebehoren te selecteren. Denk hierbij aan een fietsendrager, een witte kentekenplaat of verloopstekkers. Ook als je vervangend vervoer nodig hebt voor de dag dat je auto bij de garage staat, kun je dat kiezen.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Volvo V50 via trekhaakofferte.nl?

Bij trekhaakofferte.nl ben je verzekerd van een snelle service en een trekhaak van topkwaliteit. Onze aangesloten garages zorgen ervoor dat de trekhaak op de juiste manier gemonteerd wordt. Ook als je geen Volvo V50 hebt, kun je bij ons terecht. Op onze website vind je een lijst met trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Volvo V50

Maak snel een afspraak voor het monteren van een trekhaak op je Volvo V50 zodat je weer snel de weg op kunt. Kies je favoriete trekhaak, maak een afspraak op een locatie bij jou in de buurt en laat de garage de rest doen!

Prijs berekenen