Vul je kenteken in

Helaas, het lukt ons niet je kenteken op te halen

Doorgaan zonder kenteken

Trekhaak Volvo V70 inclusief montage

Heb je een Volvo V70 en ben je op zoek naar de perfecte trekhaak voor je auto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een trekhaak zorgt ervoor dat je van deze fijne gezinsauto een heel veelzijdig voertuig maakt. Neem bijvoorbeeld eenvoudig je fietsen mee op vakantie of trek erop uit met de caravan!

Prijs berekenen

 

Volvo V70 trekhaak monteren

Veel spullen meenemen is met een trekhaak geen probleem. Als je van plan bent om langere afstanden af te gaan leggen met je Volvo V70, raden wij aan om een trekhaak op je auto te laten monteren. De trekhaak zorgt ervoor dat je veel meer mogelijkheid voor het opbergen van spullen hebt in bijvoorbeeld een aanhangwagen. Daarbij is het monteren van een trekhaak op je Volvo V70 een snelle klus die bij een van onze erkende garages zo gepiept is.

 

Welke soorten trekhaken passen er op de Volvo V70?

Er zijn een aantal trekhaken die passen op de Volvo V70. Het hangt vooral af van de leeftijd van je auto welke trekhaken er precies passen op jouw auto. Vul je kenteken in op onze website en zie direct uit welke trekhaken je kunt kiezen.

 

Kogeldruk trekhaak Volvo V70

De kogeldruk van de Volvo V70 hangt af van het exacte type van de auto. De maximale kogeldruk is maximaal 75 kg. Houd altijd de voorgeschreven kogeldruk van de fabrikant aan. Het kan voorkomen dat de maximale last die op de trekhaak vermeld staat hoger is dan de aangegeven kogeldruk van de producent. Houd altijd het laagste getal aan.

 

De kosten van een trekhaak montage voor de Volvo V70

De kosten van het laten monteren van een trekhaak op je Volvo V70 hangen af van de leeftijd van de auto en het type trekhaak. Wil je graag van tevoren weten hoeveel je kwijt bent voor het monteren van een trekhaak? Ontvang dan direct een offerte.

 

Kan ik zelf een trekhaak monteren op mijn Volvo V70?

Het is in principe mogelijk om zelf een trekhaak te monteren op je Volvo V70, maar we raden dit sterk af. Als je niet precies weet hoe je een trekhaak monteert, is de kans groot dat je de trekhaak of je auto beschadigt. Laat dit klusje daarom altijd over aan een professionele garage.

 

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een trekhaak voor je Volvo V70?

Na het kiezen van een trekhaak, heb je de optie om extra toebehoren te selecteren. Denk hierbij aan verloopstekkers, een witte kentekenplaat of fietsendragers. Ook als je vervangend vervoer nodig hebt voor de tijd dat je auto bij de garage staat, kun je dit selecteren.

 

Waarom een trekhaak laten monteren op je Volvo V70 via trekhaakofferte.nl?

Als je via trekhaakofferte.nl een afspraak maakt voor het laten monteren van een trekhaak op je Volvo V70 ben je verzekerd van een trekhaak van topkwaliteit. Onze aangesloten garages zorgen ervoor dat de trekhaak op de juiste manier gemonteerd wordt. Ook als je geen Volvo V70 hebt, kun je bij ons terecht. Bekijk op de website het aanbod trekhaken voor alle automerken! Neem vooral een kijkje op onze website.

 

Maak nu een afspraak voor montage van een trekhaak op je Volvo V70

Het maken van een afspraak voor het laten monteren is erg eenvoudig. Kies de trekhaak die je wilt hebben en maak een afspraak bij een locatie naar keuze. De trekhaak is vlug gemonteerd zodat je weer snel de weg op kunt.

Prijs berekenen